Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що необхідно знати про кредит під заставу

Автор: Vladislav
19.11.2015 23:16

У нашому сучасному світі оформлення кредиту під заставу стало досить доступним способом отримання необхідної суми грошей навіть за умови наявності зіпсованої кредитної історії. У ряді банком кредити під заставу презентуються в якості найпривабливішого продукту в порівнянні з існуючими пропозиціями, що підвищує популярність таких позикою в очах позичальників.

З усіх пропонованих кредитних продуктів на сьогоднішній день найвигіднішими прийнято вважати кредити під заставу майна. Зауважимо, що саме за таким позики кредитними організаціями пропонуються досить невисокі відсотки по причині того, що повернення позики забезпечене заставою, яка може бути проданий у разі невиконання позичальником прийнятих на себе зобов'язань, що позначає, що банк не понесе збитків.

У разі якщо заставою є майно, яке є власністю позичальника, він буде дуже відповідально ставитися до прийнятим зобов'язанням. Якщо ж раптом у позичальника виникнуть тимчасові фінансові труднощі, то завжди буде можливість досягти домовленості з банком в питанні реструктуризації боргу або ж, як варіант, надання нетривалих кредитних канікул з виплатою тільки одних відсотків.

Як один із різновидів існує займ под заставу авто, що дозволить дещо зменшити ризики, адже застава автомобіля набагато легше сприймається, ніж застава власного житла.

Друзі сайту: до речі, ви можете швидко та просто купить стальные радиаторы відмінної якості для свого дому за доступними цінами!

Однією з переваг отримання кредиту під заставу є можливість отримання вельми великої суми грошей за умови несуттєвою заробітної плати або ж наявності зіпсованої кредитної історії. У деяких кредитних компаніях такий кредит можна отримати без надання довідки з місця роботи. Таким чином, розмір кредиту під заставу майна може скласти приблизно 70% від його забезпечення.

Ще одна причина, по якій кредити під заставу користуються популярністю, полягає в невеликому пакеті необхідних документів і спрощеною процедурою отримання позики.

Таким чином, щоб отримати позику під заставу нерухомого майна, позичальник може не надавати в кредитну організацію документи, які могли б підтвердити, що він офіційно працевлаштований. Саме це і робить даний вид кредитування досить привабливим для більшості підприємців.

Найчастіше умови кредитування під заставу залежать від політики конкретного кредитної установи. Зауважимо, що не кожен банк пропонує найвигідніші умови, тому слід витратити досить багато часу і вивчити пропоновані умови.

Під час оформлення кредиту під заставу квартири або автомобіля, радимо оцінити те забезпечення, яке ви надаєте банку. Дану послугу, як правило, проводять експерти, послуги яких повинен сплатити позичальник. При цьому в ряді банків є свій власний експерт-оцінювач. У такому випадку процедура оцінювання заставного майна буде абсолютно безкоштовна.

Що стосується документів, які необхідні для отримання кредиту, то кредитній установі необхідні документи, які можуть підтвердити право власності - договір купівлі-продажу, документи дарування чи спадкування тощо.

Майно, яке ви надаєте в якості застави, не може бути обтяжене якимись іншими зобов'язаннями.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99