Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Корисності для тих, хто вивчає англійську мову онлайн

Автор: Vladislav
22.02.2017 21:13

Напевно всі з вас читали пости з назвою: "Сто п'ятдесят тисяч сайтів для тих, хто вивчає англійську мову". Ми теж їх регулярно читаємо вже багато років. І все менше корисного виявляємо в цих статтях з кричущими назвами. Але якщо щось здалося нам корисним - ми обов'язково ділимося цим ресурсом з вами.

Ми неодноразово писали про вкрай корисне розширення для Chrome - вбудований перекладач, який дозволяє перекладати окремі фрагменти тексту не покидаючи сторінку. Називається ImTranslator: Google Translate. Мов дуже багато, не тільки англійська, переклад дуже непоганої якості.

Ще одне дуже корисне розширення, яке зможе стати вашим вірним помічником у вивченні мови, при цьому ви не просто дізнаєтеся переклад, але і можете прослухати звучання слова - це English dictionary translate pronunciation. Після установки також з'явиться значок у верхньому правому кутку, який ви зможете використовувати за бажанням в будь-який час. В окремому віконці вам будуть запропоновані можливі варіанти використання того чи іншого слова. Хороший, корисний сервіс. Як зрозуміло з назви - тільки для тих, хто вивчає англійську мову.

До речі, вас може зацікавити вивчення англійської мови онлайн за допомогою репетитора, який може бути навіть з іншого міста, проте ви зможете вчитися у нього за допомогою Інтернету.

Абсолютно приголомшливе розширення Language Immersion for Chrome:

Якщо ви ще не читаєте сайти на іноземній мові, а в основному користуєтеся рідними, то цей додаток в рази прискорить ваше оволодіння іноземною мовою. Він замінює в тексті слова на іноземні. Кількість замін можна встановлювати самостійно, при кліці відбувається зворотна заміна. Таким чином, ви будете вивчати іноземні слова в процесі своєї повсякденної звичайної діяльності. Мов багато, крім того, при відсутності навичок вимови чи скруті, як вимовити слово - розширення озвучить слово при підведенні мишки до нього. Корисно, просто необхідно для напрацювання словникового запасу.

Дуже функціональне розширення ReadLang. Це практично самостійний курс іноземної мови, який ви налаштовуєте під себе індивідуально і використовуєте для щоденних тренувань запам'ятовування нових слів.

В чому полягає дія програми? По-перше, ви переводите будь-яку цікаву для вас статтю в "очищений" вид, зручний для читання. По-друге, ви можете зберігати ті статті, які вас зацікавили (тільки після реєстрації). При читанні статті, при кліці по незнайомих словах мишкою, в тексті з'являється їх переклад. У спеціальній панелі в правій частині вікна відкривається більш докладне значення слова і можливість прослухати його звучання. Всі нові слова з тексту зберігаються в цій панелі. Для повноцінного функціоналу розширення вимагає реєстрації, не пошкодуйте хвилину свого часу і ви отримаєте прекрасний тренажер для запам'ятовування слів. Всі виділені вами слова перетворюються в картки, які в подальшому ви можете використовувати для самостійних тренувань.

Якщо стаття здалася вам корисною - не забудьте поділитися нею зі своїми друзями в соціальних мережах.

 

Читайте статьи по теме

Экономика ТВ (видео)




Смотреть другие видео/новости…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99