Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Плюси і мінуси торгових стратегій

Автор: Vladislav
21.03.2016 11:49

Початківець трейдер зазвичай любить будувати прогнози про тривалі перспективи поведінки тієї чи іншої валютної пари, одночасно торгуючи на п'ятихвилинній графіку, намагаючись покласти в «скарбничку» кожні 10 пунктів. Така невідповідність думки і дії зазвичай призводить до великих, якщо не катастрофічних втрат. Для початку потрібно розібратися, а на якому часовому полі «збирати врожай»?

Існують три основні види торгівлі:

  • - Короткострокова;
  • - Середньострокова;
  • - Довгострокова.

Всі ці стратегії мають, як переваги, так і недоліки.

Зверніть увагу, що фліпчарт купити ви можете на сайті shop.tso.ua за найвигіднішими цінами вже зараз.

Короткострокова торгівля - тут трейдер зазвичай не сидить склавши руки. Торговельні операції здійснюються одна за одною, валюта купується, потім тут же продається. А чи є у починаючого трейдера такий колосальний досвід, що дозволяє миттєво орієнтуватися на ринку і приймати безліч рішень, виходячи з нагальних ситуацій? Хоча, звичайно, при даному виді торгівлі самий мінімальний розмір степових наказів.

Середньострокова торгівля - при цій стратегії, трейдер веде ордер від одного дня до тижня. До позитивних моментів такого виду торгівлі, крім значного зниження торгового шуму, слід віднести можливість нарощувати позицію, у міру руху тренда, одночасно переводячи раніше відкриті угоди в безубиток.

Довгострокова торгівля дозволяє трейдеру тримати ордер від декількох тижнів до декількох місяців, за умови існування на ринку стійкого тренда. Перевагою тут можна виділити, як і в середньостроковій торгівлі, відкриття додаткових позицій, а так само можливість проведення короткострокових і навіть середньострокових операцій одночасно з раніше відкритими ордерами по іншим або цієї ж валютній парі.

Але, яка б стратегія не була обрана трейдером, не слід переходити з одного часового періоду в інший. Часто, відкривши короткострокову позицію, трейдер бачить, що пара пішла не туди. Найпростіший варіант - закрити невдалий вхід, або дочекатися, коли це зробить стоп-лосс. Але емоції змушують подумки перевести цю позицію в середньострокову перспективу і чекати якогось позитивного для себе результату.
Зазвичай ця поширена помилка призводить до значного зменшення, якщо не повного зникнення депозиту.

 

Читайте статьи по теме

Экономика ТВ (видео)




Смотреть другие видео/новости…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99