Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Робота трейдера

Автор: Vladislav
06.04.2017 23:35

Професія трейдера набула широкого поширення зовсім недавно, і до сих пір багато хто не має чіткого уявлення, в чому ж полягає специфіка роботи трейдера. Постараємося розібратися, хто ж такий трейдер, і чим він займається.

Трейдер (від англ. Trader) - учасник торгів, торговець.

Торговець діючий самостійно, який видобуває прибуток з самого процесу торгівлі. Якщо говорити зовсім простою мовою, основний принцип роботи трейдера: купи дешевше - продай дорожче.

До речі, на сайті tlap ви можете знайти багато корисної та цікавої інформації, яка може вам знадобитися, якщо ви трейдер.

Навички успішного трейдера:

- знання і розуміння основ торгового процесу;

- вміння планувати;

- вміння ризикувати;

- здатність бачити власні помилки і вчитися на них;

Об'єкти роботи трейдера:

- валюта (в тому числі, криптовалюта)

- цінні папери

- дорогоцінні метали

- товари світового попиту

- фондові індекси

Суть роботи трейдера полягає в здійсненні операцій на біржі.

Маючи лише комп'ютер і необмежений доступ до мережі Інтернет, трейдер може вести свою професійну діяльність практично з будь-якої точки світу, для цього йому необхідно лише встановити спеціалізовану програму з сайту брокера, яка дозволить:

- укладати угоди в режимі он-лайн

- здійснювати контроль за свої депозитом

- бути в курсі останніх новин про ситуацію на валютному ринку, політичній обстановці і т.д.


Основні етапи роботи трейдера:

аналіз наявної інформації,

відстеження змін в ціні активів, які є об'єктами його торгівлі.


Переваги самостійного трейдингу:

- можливість працювати віддалено, і одна успішна операція може забезпечити фінансову стабільність на кілька місяців вперед.

- робота на самого себе, немає необхідності ділити ні з ким отриману виручку (проте, доведеться нести і всі можливі ризики, пов'язані з угодою).

Офіційна робота трейдером

Трейдером можна працювати і офіційно, крім фіксованого окладу, передбачений певний відсоток від успішно проведеної операції.

Оперую засобами компанії, трейдер збільшує можливість укладення більших угод, що приносять великий прибуток. Плюс, можливість переймати дорогоцінний досвід колег-трейдерів і відвідувати курси, тренінги, що проводяться компанією роботодавцем для підвищення своєї кваліфікації.

Підведемо підсумки

Без сумніву, трейдинг - не тільки модна, але і дуже перспективна робота. Однак, це та область, в якій досягти успіху відразу не вийде, буде потрібно не тільки ґрунтовна підготовка, а й отриманий досвід в процеси роботи.

Крім цього, трейдер - людина відповідальна, яка вміє холодно мислити, приймати рішення, що не піддається емоціям. На жаль, не всі підійдуть для цієї роботи.

Але може бути ви все-таки маєте всі необхідні якості для роботи трейдером? При бажанні спробуйте, як тренування, відкрити демо-рахунок на будь-якому торговому терміналі, і випробувати свої сили і можливості.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99