Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Особливості інтернет трейдингу

Автор: Vladislav
19.03.2017 17:47

Інтернет трейдинг зараз надзвичайно популярний серед багатьох людей. При цьому, хтось вважає це шахрайством, хтось отримує від нього доходи, хтось знаходиться в азартній залежності від цієї сфери. Безпосередньо сама торгівля фінансовими інструментами є дуже широкою діяльністю, включаючи в себе безліч різних напрямків і підходів до даного процесу. Спільним є те, що всі операції проводяться через додатки для торгівлі, які встановлені на персональні комп'ютери, або на хмарні сховища, так звані VPS, куди встановлюють програми, автоматично роблять угоди на фінансових ринках.

Ставлення до інтернет трейдингу дуже різне серед населення. Причому, відмінності є навіть за територіальною ознакою. Наприклад, В Нью-Йорку бути трейдером дуже престижно, ти потрапляєш в еліту суспільства, в нас же, навпаки, трейдери вважаються незрозумілими для звичайних людей. Передбачається, що трейдери мислять не так, як всі, а значить, автоматично вносяться в категорію «дивних». Втім, це й не дивно, так як наші трейдери, здебільшого, любителі, а професіоналів не так багато. Можливо, з часом ситуація зміниться і фінансовими технологіями займеться більшу кількість людей.

Між іншим, якщо вас цікавить экономика та алгоритмічний трейдинг, тоді вам варто завітати на сайт strategyrunner.ru, на якому є багато корисної інформації.

Щоб займатися інтернет трейдингом будинку потрібно не так багато. Досить мати комп'ютер, вільний доступ в інтернет, певну кількість стартового капіталу, а також аналітичний склад розуму. Цілком зрозуміло, що останнім пунктом мають далеко не всі, хто приходить в цю діяльність. Випадкових людей величезна кількість на ринку. Багато з цих людей просто втрачають гроші.

Існує безліч чуток з приводу інтернет трейдингу. Деякі з них є обґрунтованими, інші є просто домислами натовпи любителів і людей, які знайомі з цим лише з чуток. Не варто довіряти таким чуткам, є присутнім бажання розібратися в цьому, то краще все переймати на досвіді кваліфікованих людей і особистому досвіді. Цілком можливо, що тоді і вдасться знайти свій власний шлях у фінансовий світ, куди практично неможливо потрапити, спробувавши копіювати чиїсь підходи і методи.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99