Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Простий трейдинг з бінарними опціонами

Автор: Vladislav
15.03.2017 10:50

Валютний ринок Форекс - поняття динамічне. Він знаходиться в постійному русі, з кожним днем ​​розвиваючись і вдосконалюючись. Регулярно зростає як кількість трейдерів і брокерів, так і спеціальних фінансових інструментів. Близько семи років тому з'явилося таке поняття, як бінарні опціони, які за кілька років здобули небувалу популярність у користувачів.

Почалося все з зародження в далекому 73 році минулого століття торгівлі опціонами класичними, через 35 років після появи яких виникли опціони бінарні. Росіяни відкрили для себе їх тільки в 2010-му, проте через 3 роки популярність їх прийняла приголомшливі масштаби.

Принципи торгівлі бінарними опціонами

Весь валютний ринок в більшості своїй вимагає від трейдера аналітичних здібностей, в основу ж даного явища закладена здатність трейдера приймати правильне рішення. Певний, завчасно відомий рівень доходу - одне з основних достоїнств бінарних опціонів. Також для трейдера вкрай бажана здатність керувати своїми емоціями і почуттями, діяти спокійно, не піддаючись емоційним поривам.

До речі, перейшовши по ссылке, ви можете дізнатися багато цікавої та корисної інформації про опціони.

Періодичні напади азарту, ейфорії і жадібності, або ж - навпаки - депресії, самопоїдання і невпевненості в собі можуть стати реальною перешкодою для успішної торгівлі. Тільки спокій думок і розуму сприяють успіху в цій нелегкій справі. Починаючі трейдери, особливо схильні до перепадів настрою, закінчують кар'єру в основному досить швидко саме внаслідок регулярних програшів, причиною яких стають недоречні спалаху емоцій.

Випробувати бінарні опціони з мінімальним депозитом може будь-хто. Не мають значення постійні зміни цін: отримуваний дохід фіксований і не залежить від того, наскільки піднялася ціна.

Основним же завданням трейдера є обчислити за допомогою аналізу, в який бік зміниться курс певної валюти через деякий час. Таким чином, роблячи грамотні і зважені кроки, можна незабаром отримати чистий прибуток, обсяг якої в багато разів перевищуватиме вкладену суму.

Оскільки бінарний ринок стрімко розростається, слід відповідально підійти до вибору брокера, щоб не стати жертвою шахраїв. У дилінгового центру повинні бути офіс, контакти і реєстрація. Тобто, в разі чого у трейдера повинна бути можливість як зв'язатися з представниками по телефону, так і особисто з'явитися для вирішення питання. Також слід звернути увагу на вік компанії, адже далеко не всі переходять кордон в 1-2 роки. Не варто вестися на пропозиції укласти угоду при деяких нереальних відсотках. Також має сенс відвідати сайт компанії, оцінивши оформлення і кількість необхідної інформації для клієнтів і тільки тоді приймати рішення.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99