Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чому потрібно вчитися торгівлі на Форекс?

Автор: Vladislav
23.02.2017 17:00

Багато починаючі трейдери, які хочуть працювати на біржі Форекс, абсолютно впевнені в тому, що нічого складного в цьому немає і можна буде відразу заробляти хороші гроші. Як же сильно вони розчаровуються, коли розуміють, що, виявляється, не все так просто, графік може вести себе, на їхню думку, неадекватно і неправильно.

Зрозуміло, що більшість їх новачків роблять збиткові угоди і, втративши всі свої гроші, відмовляються від подальшої торгівлі, вважаючи, що це не підходить їм. Інші і зовсім можуть порахувати, що біржа Форекс - це шахрайство і починають поширювати в інтернеті інформацію про це. Саме тому, так багато людей, які до кінця не розуміють, що таке Форекс і як там все влаштовано, переконані в тому, що це черговий лохотрон, і що краще з Форекс не зв'язуватися.

Насправді головною помилкою новачків є їх прагматизм, максималізм і небажання що-небудь робити. Це і заважає їм стати хорошими трейдерами і отримувати високі доходи на біржі. Недостатньо, для того, щоб почати роботу на Форекс, прочитати кілька статей про неї в інтернеті. Дійсно, багатьом здається, що нічого складного в купівлі-продажу валюти немає, але, вони сильно помиляються, адже нюансів дуже багато.

Біржу Форекс можна порівняти з будь-якої складної наукою, Це може бути медицина, хімія, квантова фізика і не тільки. Хіба можна знайти людину, яка стане геніальним фізиком або висококласним хірургом відразу після того, як прочитає кілька статей про медицину або квантовій фізиці? Це неможливо. Щоб досягти успіху в будь-який з цих сфер, потрібно витратити роки на те, щоб вчитися, вивчити всі. Те ж саме і з Форекс. Потрібні роки на його вивчення, щоб зрозуміти, як все працює. Світ фінансів дуже складний має безліч нюансів і особливостей, про які за один день не впізнати. Але, перевага Форекс, на відміну від тієї ж медицини або хімії полягає в тому, що трейдер може відразу почати практикуватися.

Навіть дуже досвідчені і маститі трейдери, які давно працюють і успішно заробляють на Форекс, не перестають вчитися. Вони вивчають нові статті, прогнози, статистичні дані і не тільки. Все це дозволяє їм удосконалювати свої знання і навички, успішно застосовувати їх на практиці і досягати головної мети - заробляти хороші гроші.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99