Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що ж таке Форекс?

Автор: Vladislav
11.12.2016 20:30

Форекс - це один з найбільших світових фінансових ринків, де купується і продається валюта різних країн. Обсяг торгів за один день доходить до 1,5 трильйона доларів. Основною відмінністю цього ринку є відсутність фізичної адреси. Платформою функціонування виступає електронна мережа різних банків, корпорацій, а також індивідуальних осіб, які здійснюють валютні операції.

Гравці Форекса і інших аналогічних фондових ринків намагаються отримати прибуток від операцій з валютою різних країн світу. Від інших фондових ринків Форекс відрізняється величезною кількістю різних банків і брокерів, а також великим обсягом і оборотом грошових коштів. Відсутність конкретної адреси та місця положення дозволяє учасникам торгів здійснювати операції цілодобово.

Проводити операції з валютою на Форексі і отримувати від цього прибуток може будь-хто. Кількість отриманого прибутку на цьому ринку багато в чому залежить від досвіду і розуміння принципів його роботи. У той же час завжди існує ймовірність не тільки заробити, але і понести значні збитки.

До речі, вас може зацікавити рейтинг форекс брокеров, перед тим, як ви будете вибирати собі брокера.

Для торгівлі на Форексі використовуються спеціальні терміни. Валюти позначаються символами, які мають дві частини. Кожна з частин позначає певну валюту. Навчаючись торгівлі на Форексі, новачок повинен добре орієнтуватися в цих символах і специфічні терміни. Відповідні знання про торгівлю можна отримати з книг і сайтів, яких існує велика кількість.

Для успішної торгівлі на Форексі новачок може найняти брокера, який має великий досвід. Наймаючи брокера потрібно дотримуватися деяких правил. Одним з них є рівень спреда. Спорудами називають різницю вартості продажу і покупки валюти в певний інтервал часу. Спред є доходом брокера. Слід вибирати брокера, який пропонує менші спреди.

Іншим критеріями вибору брокера є його реєстрація і зв'язок з великим банком або іншою фінансовою установою. Брокер повинен бути зареєстрований спеціальної фірмою, яка є ф'ючерсними посередником. Тільки в цьому випадку можна розглядати кандидатуру брокера для найму.

Для успішної торгівлі на Форексі необхідно щоб брокер мав доступ до різної необхідної інформації і міг здійснювати пошук даних в конкретний проміжок часу. Це також важливий момент при виборі кандидатури брокера. Маючи доступ до різних графіків, таблиць, новин, робота брокера буде більш продуктивною.

Дотримуючись певні правила навіть новачкові на Форексі цілком реально отримати очікуваний прибуток.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99