Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати брокера

Автор: Vladislav
17.09.2016 10:51

Незалежно від того початківець людина користувач біржі або досвідчений для роботи з фінансовими активами їй потрібен досвідчений на цій справі брокер. Але щоб правильно і без зайвих витрат вибрати собі брокера людині потрібно знати наступні аспекти.

В першу чергу необхідно визначитися, наскільки часто будуть здійснюватися операції якщо досить часто, то при виборі брокера слід звернути увагу на його комісію. Так як при численному кількості угод сума комісії буде не маленька, отже, потрібно підбирати брокера з низькою комісією. Якщо ж кількість угод планується мале показник комісії брокера не настільки важливий і краще приділити увагу якості обслуговування.

Досить часто багато брокерів пропонують додаткові послуги за додаткову плату, перед тим як оплатити подібного роду послугу слід уважно вивчити її і переконається в тому що вона дійсно потрібна. Як правило, до додаткових послуг відносяться такі: електронний переказ грошей, закриття рахунку, оплата комісії за обслуговування рахунку, переказ грошових коштів з одного рахунку на інший і так далі в тому ж дусі. Як видно, послуги такого роду є досить скептичними і якщо вони непотрібні, то не варто витрачати на них свої кошти.

Друзі сайту: вас може зацікавити срочный ремонт планшетов всех марок, який професійно виконають фахівці компанії iya-yai.kiev.ua за доступними цінами.

Перед наймом брокера, слід дізнатися, чи є у нього телефонна підтримка або спілкування відбувається полька за допомогою електронної пошти. Це не особливо важливий критерій вибору і він розрахований більш на якість, але все, же його слід враховувати при виборі. Як відомо, багато угод на сьогоднішній день відбуваються через інтернет, так як це швидко і дешево, але бувають ситуації, коли інтернет недоступний і в таких ситуаціях, як хтось допоможе телефон. Ось чому цей аспект є важливим при виборі брокера.

Також якщо планується торгівля іншими фінансовими активами крім реалізації і скупки акцій цей факт необхідно враховувати при виборі брокера. Володіючи можливістю торгувати багатьма фінансовими активами з одного рахунку, людина економить свій час і гроші. Також є можливість здійснювати деякі операції повз брокера економлячи на його комісії.

У запевнення можна відзначити, що вибір брокера справа не проста і вимагає уваги і педантичності адже в разі поганого брокера різко збільшуються ризики програшу. Також рекомендовано дотримуватися вищеописаних рекомендацій уважно вивчаючи кандидатуру по кожному пункту.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99