Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Форекс і його переваги

Автор: Vladislav
23.08.2016 17:17

Напевно багато хто чув про такий валютний ринок як Форекс і хотіли б спробувати себе в ролі трейдера, але вони до сих пір не знають, якими перевагами володіє Форекс в порівнянні з усіма іншими ринками.

Тож почнемо. Перевага перша - висока прибутковість. Одноденний оборот ринку Форекс в середньому становить 4 млрд. USD - це більше ніж оборот всіх інших фондових ринків. Такий величезний оборот призводить до серйозних коливань валют на ринку, що в свою чергу при правильному аналізі ситуації призводить до додаткового прибутку трейдера.

Перевага друга - ліквідність. Ліквідність це характеристика, яка характеризує можливості продажу товару за найкоротший час, без яких би то не було проблем. Оскільки головним товаром на ринку Форекс виступає валюта, то вона як продається, так і купується просто моментально, забезпечуючи тим самим високу ліквідність ринку.

Друзі сайту: на сторінці http://autoremont-lb.com.ua ви можете замовити якісний ремонт генераторів та стартерів за найнижчими цінами.

Перевага третя - можливість прогнозувати розвиток ситуації. Всі зміни і коливання курсів валют проходять тут по відомим законам економіки і політики. При бажанні проаналізувавши зміну котирувань за певний період часу можна зробити досить точний прогноз про подальші коливання курсів. Хоча для цього необхідно володіти деяким багажем знань і досвідом роботи на фінансовому ринку.

Перевага четверта - повна анонімність. Ніхто і ніколи не дізнається хто, де і коли відкрив рахунок, скільки там заробив і куди вивів ці кошти.

Перевага п'ята - повна безпека. На ринку Форекс присутній один ризик - неправильна оцінка ситуації, що склалася і як наслідок невдала операція, яка призведе до збитків, т. Е. Трейдер сам вирішує, як і що продавати / купувати. Тут немає ризиків пов'язаних з транспортуванням, зберіганням або виробництвом певних видів продукції і ніколи не виникне проблем з реалізацією товару.

Перевага шоста - простота і легкість входження на ринок. Для того щоб працювати на Форекс необхідно обзавестися комп'ютером або навіть сучасні телефони можуть допомогти і вільним виходом в інтернет, відкрити свій депозит мінімальна сума якого в багатьох випадках 1 $ (правда з 1 $ багато не заробиш) і все вперед - купуємо, продаємо і заробляємо в будь-який зручний час.

Перевага сьома - робота в зручний час. Нічний форекс дозволяє торгувати навіть сидячи в піжамі на ліжку в 03.00, т. Е. Пізно вночі.

Перевага восьма - двобічність. Прибуток можна отримати як, продаючи, так і купую ту чи іншу валюту.

Перевага дев'ята - гнучкість. На ринку Форекс легко можна почати працювати і так само легко можна закінчити працювати, в будь-який час, закривши ставку або взагалі закривши депозит. Головні вороги тут це власна лінь і жадібність, з якими доведеться боротися постійно.

Виходячи з перерахованих вище переваг цього ринку, можна зробити висновок, що це досить популярний ринок, який може стати як основним, так і другорядним джерелом доходів, на якому трейдер сам буде вирішувати, що, коли і як йому робити, не вислуховуючи сварливих начальників і не під кого не підлаштовуючись і заробіток буде залежати тільки від самого терйдера. Його вміння аналізувати і передбачати зміну котирувань і, природно, завзятості і бажання працювати.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99