Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Копіювання угод Форекс

Автор: Vladislav
14.07.2016 20:32

Копіювання угод Форекс - один із сучасних способів отримувати додатковий дохід на міжнародному валютному ринку, не заглиблюючись в стратегію і тактику ведення торгів.

Сьогодні на міжнародному валютному ринку існує маса способів отримувати дохід, і мова йде не тільки про простий трейдингу. Один з інструментів торгівлі, що стрімко набирає популярність у всьому світі - копіювання угод Forex. Системи копіювання розробляються практично кожним брокером, і всі вони мають загальне призначення - надати всім бажаючим можливість повторювати угоди успішних трейдерів.

Копіювання угод на Форекс придумано для тих, хто хоче заробляти, однак не має достатнього часу на навчання трейдингу, або спроби самостійної торгівлі не увінчалися успіхом. Крім того, це надійне джерело додаткового доходу.

Як це працює? Ви вибираєте систему копіювання, реєструєтеся в ній, шукаєте, на ваш погляд, що зловив успіх трейдера і просто копіюєте його угоди.

Переваги копіювання угод на Форексі

Копирование сделок успешных трейдеров має ряд позитивних якостей, серед яких:

  • Відсутність необхідності торгувати на міжнародному валютному ринку самостійно. Вам не доведеться вчитися трейдингу, розробляти власну стратегію, проходити важкий шлях від новачка, який працює на центових рахунках, до професіонала. Все, що вам знадобиться - вибрати успішного трейдера, який вже давно зробив це за вас, і просто копіювати його угоди.
  • Безпека. Як правило, брокери допускають в систему тільки досвідчених трейдерів з певним стажем роботи на Форекс, тому угоди новачків неможливо скопіювати навіть випадково.
  • Немає необхідності працювати з торговою платформою. Системи копіювання угод базуються на серверах і працюють в режимі онлайн з будь-якого браузера.
  • Є можливість створити диверсифікований портфель, який дозволити налагодити стабільний прибуток з урахуванням ризиків і можливих збитків.
  • Гроші працюють на вас навіть при вимкненому комп'ютері.

Яким буває копіювання угод Форекс

Системи копіювання угод на Форекс призначені для широкого кола інвесторів, кожен з яких може вибрати для себе найбільш оптимальний варіант роботи. Так наприклад в системі копіювання угод Social Trading передбачено 4 типи копіювання угод. Існує кілька основних способів застосування систем копіювання.

  • Для тих, хто вже має певний досвід торгівлі і вважає за краще подальший розвиток в трейдингу, є можливість придивлятися до угод успішних трейдерів, самостійно вирішуючи, копіювати їх чи ні, коригуючи стратегію торгівлі.
  • Для тих, хто не готовий сліпо довіряти системі, існують напівавтоматичні режими, в яких остаточне рішення по копіюванню ви приймаєте самостійно, контролюючи таким чином весь процес торгівлі.
  • Для тих, хто довіряє своєму брокеру, його системі і заданої трейдеру, працює повністю автоматичний режим, який сам відкриває і закриває угоди відповідно до заданих вимог.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99