Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Збитки на ринку Форекс або мистецтво програвати правильно

Автор: Vladislav
06.07.2016 12:13

Збитки на ринку Форекс трапляються досить часто і від них не застрахований ніхто. Успіху в трейдингу досягають ті трейдери, які вміють швидко впоратися з ними.

Мрії трейдерів про постійне профіті в 100% випадку залишаються лише мріями, тому що навіть після довгої серії вдалих днів настає момент, коли трейдер зазнає збитків. Деяких втрати наводять жах, вони намагаються відігратися і повністю зливають свій депозит, а інші зберігають рівновагу і успішно справляються з втратами.

До речі, на сторінці http://dnevnyk-uspeha.com/psihologiya/chto-takoe-stress.html ви можете дізнатися що таке стрес та як з ним боротися, а це досить актуально, якщо ви трейдер.

Як же трейдеру не втратити впевненість і не зламатися під впливом збитків?

В першу чергу, слід скоротити свої втрати. Існують три основні методи зробити це:

  1. Зниження кількості втрат. В даному випадку ми говоримо не про спроби повернути втрачені кошти, а про скорочення кількості збиткових угод. Для цього важливо не порушувати правила торговельної системи, дотримуватися мані менеджмент, не входити в ринок без відповідного сигналу. Якщо Ви будете дотримуватися обраної стратегії і торгувати дисципліновано, втрати не завдадуть Вашим депозитом катастрофічного збитку і не стануть для Вас трагедією. Ви зможете спокійно прийняти їх і продовжити торгівлю.
  2. Зниження розмірів збитку. Великі збитки, в більшості випадків, пов'язані з нездатністю людини управляти своїми емоціями і вчасно зупинитися. Коли одна угода дає серйозний «мінус», замість того, щоб зафіксувати збитки і зробити перерву, трейдер вирішує помститися ринку. Він знову відкриває операцію, але емоції не дозволяють прийняти зважене рішення. У 99% випадків трейдер втрачає весь депозит. Тому, після збитковою угоди не намагайтеся відразу увійти в ринок і не збільшуйте розмір лота.
  3. Укладайте торгові угоди тільки в урівноваженому і спокійному стані.

По-друге, трейдеру слід переглянути свою реакцію на збитки. Ніхто з нас не любить програвати, і коли трапляються втрати, трейдер починає проявляти емоції. Реальну небезпеку для трейдерів представляє не реальний розмір отриманих збитків, а то, як він їм сприймається. Важливо зрозуміти, що факт втрат відбувся і нічого змінити не можна. Все, що Вам слід зробити - зафіксувати результат угоди і розібратися з причинами невдачі.

Але як же впоратися з негативними емоціями? В цьому Вам допоможе контроль над диханням. Закрийте очі і починайте дихати рівно і розмірено, глибоко і тривало. Згодом Ви придбаєте спокій і впораєтеся зі стресом, а бажання повернутися в ринок і відігратися зникне.

Відразу після невдалої операції постарайтеся уникнути самокопання. Не питайте себе, за що Вам таке нещастя і чому Ви не отримали бажаного прибутку. Задайте собі правильні питання: «Які помилки мною були допущені?», «Як в моїй ситуації вчинив би успішний трейдер?» І т. П. Тільки задаючи правильні питання Ви зможете отримати правильні відповіді.

І, нарешті, по-третє Вам слід мати стратегію, яка допоможе впоратися зі стресовою ситуацією і повернути Вас в спокійний стан. Ви зможете не тільки вчасно зупинитися, але і зробити правильні висновки з подій.

Спробуйте оцінити свій емоційний стан за десятибальною шкалою, а ще краще, для більшої об'єктивності, попросіть іншу людину зробити це. Далі з'ясуйте причини, які привели до невдалої операції і визначте способи, які допоможуть Вам надалі уникнути великих втрат.

І не забувайте про необхідність слідувати торговому плану і дотримуватися дисципліни. Без них всі Ваші зусилля будуть марними.

Хочете змінити збиткові угоди прибутковими? В такому випадку, запам'ятайте і виконуйте наступні правила:

  1. Навіть якщо Ви закрили операцію зі збитками, зберігайте позитивний погляд на торгівлю. Попереду Вас чекає ще чимало успіхів, так що не на часі опускати руки!
  2. Якщо угода здається Вам поганий - йдіть з ринку. Зменшуйте розмір збитку по угоді настільки, наскільки це тільки можливо. У Ваших силах правильно спрогнозувати розмір лота і вплинути на підсумковий результат.
  3. Пам'ятайте про важливість відновлення після отриманих збитків. Не прагніть повернутися в ринок і відігратися. Замість цього заспокойтеся, тверезо оцініть ситуацію зробіть правильні висновки і знову приступайте до торгівлі.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99