Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Форекс радники, експерти, роботи - чи варто довіряти

Автор: Vladislav
03.07.2016 10:49

Початковий інтерес недосвідченого новачка - роздобути торгового робота, який буде працювати за нього. Таким же інтересом керувалися трейдери на старті ери комп'ютерів. Зараз - те ж саме, тільки замість «чорного ящика» всю роботу виконує торговий робот. За часів появи комп'ютерів ціна на «чорні ящики» становила тисячі, а зараз є можливість купити робота за пару сотень доларів.

Друзі сайту: можливо, вас зацікавить открытия шаурмы, якщо ви хочете почати власний бізнес в сфері громадського харчування.

Повсюдно визнається специфіка торгових роботів та, що творці налагоджують їх на історії, там вони демонструють надзвичайні результати. На ділі не все виходить саме так.

Найбільш важливе те, що немає переживання за вибір торгового рішення. А саме від цього і страждає психологічний стан і нервова система трейдерів.

У плані психології радник необхідний, тому що так трейдеру не потрібно переживати про угоди. Торгівля проходить спокійно. Якщо говорити про розуміння алгоритму входу, то в такому випадку інвесторові зовсім не потрібно знати фундамент ринку, технічний аналіз і т.п. Всі висновки і підрахунки виконує робот. В обробці сигналів системи абсолютну перевагу радника, він відпрацьовує сигнали, коли ви відсутні. Якщо ви займаєтеся торгівлею самостійно, немає постійної можливості контролювати сигнали системи.

Роль радника не можна недооцінювати на початковому етапі торгівлі. Психологічно досить важливо спочатку спостерігати, а не самому приймати рішення щодо угод. Досить часто новачки роблять помилку, коли починають самостійно торгівлю. Через це вона стає імпульсивною і може призвести до негативних наслідків та серйозних втрат.

Радник приймає рішення відповідні, записаним в його коді вказівкам.

У самостійній торгівлі вся відповідальність за торгові рішення лежить тільки на трейдеру. Вигідні угоди призводять до розуміння своєї непохитності. Але перша неприбуткова угода всю ейфорію розвіє і перенесе в протилежну сторону, до відчаю. Саме тому така самовпевпеність у своїх діях на самому початку більше шкодить, а не допомагає. Однак згадані явища властиві новачкам. Професійні трейдери за довгий час роботи навчилися бути не такими емоційними, їх торгівля приносить тільки задоволення. Ось це і потрібно ставити собі за мету, щоб досягти, між іншим, не тільки матеріальних цілей.

При самостійної торгівлі трейдер повинен осмислювати абсолютно кожне рішення і дію. В рахунок цього йому необхідно володіти фундаментальним або технічним аналізом. Для опанування методик аналізу, потрібно читати спеціалізовану література, завдяки якій можна осягнути основні принципи та засади технічного та фундаментального аналізу. Ці знання в подальшому неабияк стануть в нагоді при торгівлі на ринку форекс.

Новачкам, в будь-якому випадку, не потрібно віддавати перевагу радникам. Причина в нерозумінні алгоритму відкриття угоди, яка пригнічує невигідність торгових радників в довготривалій перспективі. Краще взяти до уваги поради знайомих чи друзів, у яких є досвід в трейдингу. Проте не варто забувати, що новачкам краще інколи діяти методом спроб і помилок, адже краще сприймається свій власний досвід, а не чужий. При цьому чужий досвід також грає роль і застерігає від дитячих помилок трейдингу.

А ось трейдерам з досвідом краще застосовувати радника для сповіщень, щоб не пропустити сигнали власної системи.

Сподіваємось, що ця стаття допомогла вам у обранні напрямку діяльності на початкових етапах торгівлі. Не забувайте, що якщо ви вже вирішили вступити в таку діяльність, то вам потрібно зважати на теоретичний матеріал, який написаний професійними трейдерами - це суттєво допоможе вам у майбутньому.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99