Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


7 критеріїв вибору Форекс брокера

Автор: Vladislav
26.06.2016 15:13

На валютному ринку в даний час спостерігає величезна кількість дилінгових центрів, які пропонують свої послуги з торгівлі на Forex. Але як серед цього різноманіття зробити правильний вибір, на що звернути увагу в першу чергу. У цій статті розберемо основні критерії вибору брокера.

 

Друзі сайту: вас може зацікавити інфоцентр, де можна замовити наспиання курсових робіт за доступними цінами.

Критерії вибору брокера - на що звернути увагу

Надійність компанії. Мабуть, в даний час це є найбільш головним і актуальним критерієм, в світлі останніх подій. Маю на увазі, звичайно ж, закриття форекс брокерів MMCIS і MILL TRADE. Тому, перш ніж робити вибір, оцініть надійність брокера - подивіться скільки років компанія існує на ринку, почитайте відгуки клієнтів, подивіться чорні списки Форекс компаній.

Торгові умови. Другим за значимістю критерієм при виборі брокера є те, наскільки вигідно Вам буде співпраця саме з цим брокером. Тобто, наскільки вигідні для Вас торгові умови який пропонує дилінгового центру. В першу чергу, це розмір спреду. Необхідно, визначитися якими валютними парами Ви плануєте торгувати і подивитися на сайті брокера їх розмірі. Конкуренція серед брокерів змушує їх знижувати спреди на деякі пари. Наприклад, я б не став розглядати компанії які пропонують спред на валютні пари EUR / USD або GPB / USD більше 1-1,5 пунктів.

Кількість інструментів. Цей критерій також дуже важливий, так як в процесі торгівлі та розвитку себе як трейдера, ви цілком можливо захочете спробувати торгувати не тільки первинними валютними парами, а й іншими інструментами. Наприклад, CFD на індекси, акції, сировина або на нефть.Торговие інструменти ФОРЕКС

Служба підтримки. В процесі роботи часто бувають такі випадки, коли терміново необхідно звернутися в технічну службу підтримки брокера. Благо, вона є зараз практично у всіх брокерів. Але тільки не у всіх вона, така-сяка повинна бути. На сайті брокера зверніть увагу на терміни обробки запитів клієнтів службою підтримки, подивіться які способи зв'язку зі службою пропонуються клієнтам (Безкоштовна гаряча лінія, електронна пошта, тікети через особистий кабінет, звернення через форум). Особливо приділіть увагу форуму, якщо він є у даного брокера. Подивіться там, наскільки оперативно представники компанії відповідають на проблеми клієнтів.

Способи введення/виведення. Зараз дуже багато компаній пропонують не один десяток способів поповнення рахунків. Серед найпопулярніших: банківські карти, електронні гроші типу Webmoney, Яндекс.Деньги, банківські перекази в іноземній валюті та в рублях. Зверніть увагу на терміни, комісії та обмеження по сумі.

Наявність сервісу ПАММ-рахунків і автокопіювання угод. Також важливий критерій для новачків, які в майбутньому можливо припинять самостійну торгівлю і віддадуть перевагу передати кошти у правління в ПАММ-рахунок або самі будуть копіювати угоди успішних трейдерів. Або зворотна ситуація, коли ви при успішній торгівлі зможете ділитися своїми сигналами на вчинення правочинів з новачками або інвесторами, отримуючи тим, самим додаткові прибуток. Крім того, наявність таких сервісів в компанії говорить про її серйозності і високому технологічному рівні.

Наявність партнерських програм. Якщо Вас брокер буде абсолютно влаштовувати, то чому б не порекоменадовать його друзям або знайомим? Адже на цьому можна ще й заробити! Практично у всіх брокерів зараз існують партнерські програми, але умови у всіх різні. У деяких брокерів, щоб почати залучати клієнтів необхідно підписати доп. Угода, а у деяких навіть цього робити не треба. Ви як клієнт компанії можете запрошувати друзів надаючи їм спеціальну посилання для реєстрації рахунку. Такий клієнт буде закріплений за Вами і ви будете отримувати за це додатковий прибуток.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99