Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Копіювання оборудок трейдерів. Плюси і мінуси

Автор: Vladislav
26.06.2016 15:06

Ще якихось 5-7 років мало хто міг уявити, що новачки на валютному ринку зможуть заробляти так як і професіонали. Але зараз існують безліч сервісів автоматичного копіювання оборудок успішних трейдерів. Давайте розберемося у всіх перевагах і недоліках даного методу торгівлі.

 

Автоматичне копіювання угод по іншому ще прийнято називати соціальним трейдингом. Суть полягає в тому, що успішні трейдери, професіонали ринках, за невелику комісію діляться торговими сигналами з будь-якими бажаючими. Це дозволяє новачкам валютного ринку здійснювати такі ж угоди, які здійснюють професіонали. Причому це все настільки автоматизоване, що всі угоди копіюються в режимі реального часу.

Переваги автоматичного копіювання угод трейдерів

  1. Немає необхідності витрачати час на навчання. Щоб почати заробляти, необхідно лише підключитися до професійного трейдеру.
  2. Вибір трейдера з близьким для себе стилем торгівлі. З усього безлічі трейдерів можна вибрати ту єдину, або кілька, які максимально близькі за стилем торгівлі до вас. Наприклад, можна вибрати трейдера з більш агресивним стилем, який потенційно може заробити максимум прибутку, або помірно ризикованого трейдера.
  3. Не треба витрачати час на стеження за ринком. Час яке є у людини, мабуть, дорожче всяких грошей. Гроші можна заробити, а час не повернеш ніколи. Тому, копіюю угоди трейдерів ви не витрачаєте свій час на аналіз ринкової кон'юнктури.
  4. Налаштування правил копіювання. Більшість сервісів дають можливість налаштовувати правила копіювання угод. Можна вибрати масштаб копіювання, певні інструменти і задати інші умови.
  5. Диверсифікація копіювання. Поряд з налаштуванням правил копіювання, як правило, є можливість копіювати декілька трейдерів одночасно на одному вашому рахунку. Це дозволить Вам знизити ризик від торгівлі одного трейдера.

Недоліки автоматичного копіювання угод трейдерів

Якщо чесно, то недоліків в автоматичному копіювання угод я особливо не помічаю. Єдине, що можна віднести до цього - копіюючи угоди трейдерів, і не торгуючи самому, Ви ризикуєте залишитися дилетантом на ринку Форекс на всю життя. Тобто, це НЕ розвиває Вас як трейдера, як професіонала ринку.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99