Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Торгівля на Форекс за допомогою роботів

Автор: Vladislav
26.06.2016 12:03

Багато трейдерів вже не сумніваються в тому, що автоматизовані системи можуть грати на ринку Forex. Залишилося тільки дізнатися: наскільки ефективним є застосування роботів? Зараз автоматизовані радники користуються великою популярністю серед трейдерів, особливо інтенсивно їх використовують новачки.

У цьому випадку, знову виникає питання: чому 95% початківців гравців втрачають свої кошти і йдуть з Форекс? Їх губить спрага легких грошей, намагаючись отримати «халяву», трейдер починає використовувати роботів. Їх скачують з мережі, платять за поради творцям роботів, але в підсумку все безрезультатно.

Якщо Форекс є основним видом заробітку, гравець повинен самостійно приймати рішення. Покладатися на роботів не варто, оскільки вони дають результат тільки обмежений період часу. Роботу може супроводжувати удача протягом двох тижнів або місяців, але потім автоматизована система обов'язково відмовить.

Друзі сайту: можливо, вам потрібен таможенный брокер киев, який надасть вам всі необхідні послуги щодо оформлення ввезення чи вивезення товарів.

Збої з'являються з кількох причин.

Перше, це те, що всі роботи проходять тестування на історії ринку Форекс, тому ніхто не гарантує його правильної роботи в майбутньому. Всіх нюансів врахувати неможливо, якщо ситуація, що склалася на ринку не прописана в сценарії автоматичного радника, робот буде вести себе некоректно, гравець втратить свої кошти.

Дуже часто автори торгових роботів просто підганяють свої програми під конкретну ділянку графіка історії котирувань. Правда, якщо проаналізувати історію котирувань, то відразу видно, що двох однакових ділянок кривої просо немає. Кожен випадок унікальний і вимагає індивідуального підходу. Роботу індивідуальний підхід не по силі.

Багато при торгівлі на валютному ринку Форекс, складають стратегію гри, засновану на застосуванні роботів. Такі трейдери купують кілька торгових роботів, постійно відстежують їх роботу, і прибирають з торгівлі дали збій радників. Але даний підхід вимагає певних знань і навичок, без системного розуміння ринку нічого не вийде.

Найкраще використовувати роботи для автоматизації процесу гри з власної стратегії, але для цього потрібно бути не тільки талановитим трейдером, а й програмістом...

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99