Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги інвестування в Форекс

Автор: Vladislav
26.06.2016 11:56

Інвестиції на Форексі - витягування певного прибутку, не беручи участь безпосередньо в торгах. Термін «інвестиції» напевно відомий усім, однак спробуємо уточнити сутність цього процесу в бізнесі. Отже, інвестиціями вважають - вкладення певної кількості грошових коштів в різні бізнес-проекти, щоб отримати максимальний дохід.

 

Інвестування грошей можуть здійснюватися в різних напрямках бізнес-проектів, і в тому числі, і в ринок Форекс. Відмінністю від інвестиції в промисловість інвестиції в Форекс є практично повна відсутність ризику. Звичайно, щоб гра на валютній біржі приносила істотний прибуток, треба оперувати великими коштами.

Однак, трейдери, на жаль, не завжди володіють такою можливістю, тому таким трейдерам треба так зване «кредитне плече». Кредиторами в цьому випадку є дилери.

Якщо кредитованим трейдеру дістається прибуток, то кредиторам також відходить певна частина прибутку, а якщо трейдер втратив кошти - кредитори все одно повернуть свої гроші, у багатьох випадках навіть з відсотками. Тому вважається, що дилери при будь-яких розкладах залишаться в «плюсі».

Дилерські компанії будуть у виграші, навіть якщо трейдером буде проведена невдала операція, так що можна вважати, що вкладення в ринок Форекс завжди є досить надійними. Сьогодні, коли в країні економічна нестабільність, багато вкладають гроші в валюту з метою збереження свого капіталу від інфляції. Це теж вважають свого роду трейдерства.

Причому, коли купують валюту, люди, прагнуть лише до збереження свого капіталу, а не до примноження його. За допомогою інвестицій на ринку люди не тільки зберігають, але і збільшують капітал. Якщо навіть порівняти прибуток на Форекс з депозитами в банку, то прибуток на біржі буде набагато значніше.

Інвестиції на Форексі вважаються не тільки способом, щоб отримати дохід, а й можливістю здійснити кредитування. Сьогодні світовий валютний ринок відносять до самого надійного і прогресивного. А за допомогою інвестицій в Форекс можна стати його учасником, який завжди залишається у виграші.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99