Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Тенденція «статус-кво» на ринку Форекс

Автор: Vladislav
25.06.2016 11:41

Є багато трейдерів валютного ринку Форекс, які навіть при найнесприятливіших для них обставинах, не можуть закрити програшну позицію. Вони заявляють, що прийняли рішення і відступати, не мають наміру. Тим часом, їх торговий капітал продовжує зменшуватися. У психології це називається тенденцією статус-кво, нею часто «хворіють» досвідчені трейдери.

Під впливом статус-кво тенденції виявляються люди, які не можуть змінити свою точку зору, навіть якщо бачать, що обрана стратегія збиткова. Це може привести до постійної грі на Форекс по збитковою стратегії. Причина прояву статус-кво криється в минулому досвіді гравця. Трейдер, який мав позитивний досвід торгівлі на початку своєї кар'єри, не схильний його міняти, навіть якщо ситуація змінилася і необхідно вибрати іншу модель торгівлі. Емоційна прив'язаність до певної позиції нагадує шлюбний союз гравця з цієї самої позицією.

До речі, якщо вас цікавлять правдиві отзывы о PrivateFX, зайдіть на сайт bankomet.com.ua, де можна прочитати цікаву та пізнавальну інформацію.

Іноді особистий стиль укладання угод вступає в прямий конфлікт з наявною інформацією про ринок, і трейдер прекрасно це розуміє, але перевагу все одно віддає старої стратегії. Експерти кажуть, що на валютному ринку є «бики» і «ведмеді». Трейдер «бик» не зможе грати на пониження, а «ведмідь» - на підвищення котирувань.

Тенденція статус-кво часто базується на емоційної прихильності. Для гравця його «рідна» стратегія ставати об'єктом поклоніння, він не може позбутися від обраного на початку кар'єри шляхи. По суті, тенденція статус-кво ірраціональна, вона призводить до явно упередженого аналізу отриманої інформації, що в свою чергу, веде до деградації людини, як гравця ринку Форекс.

Самої руйнівної формою прояву тенденції статус-кво є нарощування капіталу за конкретної позиції. У стані афекту трейдер не закриває, а навпаки, розширює збиткову позицію. Це призводить до повної втрати капіталу на Форекс ринку. Тому важливо вміти вчасно зрозуміти, що настав час «перебудується» і почати шукати нову прибуткову стратегію.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99