Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Стратегія управління грошима на ринку Форекс

Автор: Vladislav
25.06.2016 11:28

При управлінні грошима на Форекс, найкраще дотримуватися правила: потрібно дати рости прибутку і мінімізувати втрати. Правда, таке правило не пояснює, що конкретно потрібно робити в тій чи іншій ситуації, яку стратегію використовувати. Зараз найбільшою популярністю користується діапазонна стратегія.

Її суть в тому, що потрібно купувати валюту при загасання ведмежого імпульсу. Але при практичному використанні такої стратегії видно, що трейдер буде нести відчутні втрати в тому випадку, якщо ціна не піде з зони перекупленності (перепроданості) протягом тривалого часу.

 

Знаючи цю особливість діапазонної стратегії валютного ринку Форекс, можна використовувати захист у вигляді стоп-ордерів. Їх потрібно ставити так, щоб зберігалася захист, але не було «відкату» при потенційно успішних угодах. Тому, потрібно знаходити в прибуткових угодах максимально несприятливий рух, і тільки там ставити стопи. Передбачається жорстке управління фінансами, оскільки більшість прибуткових операцій мають невеликі осідання.

Діапазонна стратегія управління грошима на ринку може застосовуватися майже до будь-якої торгової стратегії. Але в тому випадку, якщо торгова стратегія погано піддається автоматизації, застосувати діапазоні управління грошима буде досить складно. Потрібно буде виконати багато трудомісткої роботи.

Найкраще тестувати діапазонну стратегію на конкретному стилі торгівлі. Для цих цілей підійде демо-рахунок або вибірка історичних даних. Уважне вивчення покаже, чи застосуємо діапазонний метод до Вашої торгової стратегії, або краще відмовитися від його використання. Важливо знайти не тільки сильні, але і слабкі сторони такої торгівлі на Форекс.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99