Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Страх перед оборудкою на ринку форекс

Автор: Vladislav
23.06.2016 14:02

Чи є у вас це почуття - страх, що з'являється перед відкриттям угоди на форекс? Угоди, яку ви проводите без допомоги механічної налаштованої торгової системи, де показані всі сигнали і трейдер лише слідує їм, а за допомогою аналітичної, в якій ви використовуєте такі критерії як велика свічка, середні по каналах явно розходяться і т.п. А ці фактори трейдер завжди визначає сам, керуючись досвідом і інтуїцією. Саме тоді і приходять невпевненість і страх. Зазвичай вони проявляються в небажанні входити на ринок. І замість натискання клавіші підтвердження угоди, трейдер починає новий аналіз - щоб позбутися від подібних сумнівів. Але це лише самообман: насправді трейдер шукає приводи для відмови від угоди. А їх знайти дуже нескладно, тут пробій погано видно і т.д.

Хоча ми говорили спочатку про «трейдера», правильніше назвати дану людину новачком на форекс. І тоді легко пояснити ці страхи новачка - звичайні побоювання втратити свої кровні гроші. Але не тільки в грошах справа. Іноді даний страх з'являється на невеликі суми - там, де ваш депозит лише п'ятдесят доларів.

Друзі сайту: можливо, вас зацікавить компанія Старк Індастрі, яка займається продажем різноманітних верстатів та обладнання від вітчизняних та європейських виробників за вигідними цінами.

Джерело страху - це не грошова причина. Це, по-перше, страх бути приниженим і впасти в своїх власних очах. Таким трейдерам підсвідомо здається, що програшна угода - це свідчення свого не професіоналізму.

Це ж почуття оволодіє трейдером, коли він намагається максимально швидко відігратися, і повернути всі втрати. Ніхто не пише про те, що кращі торгові системи форекса психологічно незатишні.

Може здатися досить дивним, що саме страх перед укладенням своєї угоди, і небажання відкривати угоду дуже часто межує з величезним бажанням завжди бути в ринку. Але тут немає ніяких протиріч. І бажання відкрити нову угоду може навіть зростати в такі дні, коли ситуація на ринку для трейдера дуже незрозуміла. Тут аналогічна причина: кидки котирувань немов кидають виклик власній некомпетентності.

Позбутися від страху можна, тільки відкинувши всі свої сумніви і визнавши свою недосвідченість. А якщо ситуація вам незрозуміла, просто вийдіть з ринку форекс.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99