Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Мінливості фундаментального аналізу Форекс ринку

Автор: Vladislav
22.06.2016 11:36

Всі трейдери знають про те, що істотні коливання ринку Форекс викликаються дією новин, їх ще називають фундаментальними факторами. Ринок враховує всі фактори, це не тільки економічна статистика, а ще й політичні новини, природні катаклізми і т.д. Будь-яка дія може вплинути на курс валют, чим масштабніше і більш несподівана подія, тим більше воно змінює динаміку курсу. Якщо новина на ринку Форекс очікувалася, але вплив фактора було недооцінене, тоді динаміка курсу, по відношенню до існуючого тренду, просто прискоритися. Якщо подія не очікувалося або має значну силу впливу, може відбутися розворот тренда. Перед заломленням динаміки, настає період осмислення ринком ситуації, що склалася. У цей період великі гравці намагаються стримати падіння ринку, таким чином, вони хочуть не тільки закрити свої збиткові позиції, але і відкрити нові під «свіжу» котирування. Якщо сила новини незначна - відбувається невелике відхилення курсу, а потім знову повернення до тренду.

Дуже великий вплив на валютний ринок Форекс мають фактори, які характеризують економіку регіону. Їх зазвичай поділяють на три групи. До першої відносяться: зміни грошової політики держави, показник ВВП, рівень інфляції, стан торгового балансу країни і виступ офіційних осіб. В іншу групу входять звіти по діловій активності в обробній промисловості та сфері послуг, продажу автомобілів і житла, роздрібної торгівлі та доходам громадян. Третю групу складають: зміни індексів депозитних ставок і динаміка індексів фондового ринку.

До речі, ви можете вигідно купить финансовую компанию завдяки унікальному сервісу fin-market.com.ua

З першого погляду все просто. Індикатори, що свідчать про зростання економіки країни, повинні бути підтвердженням зміцнення національної валюти. Але на практиці це не завжди так. Економіка дуже мінлива, крім того, вплив одних факторів може перекриватися впливом інших, більш сильних. Тому, багато експертів Форекс, настійно рекомендують новачкам валютного ринку відмовитися від застосування фундаментального аналізу.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99