Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Метод багаторазових лотів на ринку форекс

Автор: Vladislav
20.06.2016 20:26

Причиною більшості програшів на ринку форекс є неправильне управління капіталом. Ми розповімо вам про метод багаторазових лотів. Спочатку метод багаторазових лотів з'явився на фондових ринках і пізніше його стали застосовувати на форексі. Як зрозуміло з назви методу - торгівля в ньому йде кількома лотами.

Розрізняють два види даного методу - торгівля численними лотами по одному єдиному сигналу і торгівля численними лотами в залежності від збільшення прибутку. У першому випадку ми торгуємо декількома лотами в один і той же проміжок часу, керуюся одним торговим сигналом. Ми купуємо чи продаємо всі лоти, після прийняття рішення про початок операції. Плюси в тому, що наші прибутки зростають лінійно. І тому, в даному випадку їх досить просто оцінити. К-Приміром, при покупці лише одного лота ми заробимо 100$, а при покупці 2 лотів - сума буде вже 200$ і т. Д.

А от якщо ви взагалі не знаєте, как торговать на Форекс, тоді завітайте на сайт forexone.club, на якому ви зможете знайти безліч корисної та пізнавальної інформації про ведення торгівлі на форексі.

Негатив полягає в тому, що наші збитки аналогічно збільшуються лінійно. І коли ринок піде в іншу сторону, і ми зафіксуємо збиткову угоду в два лоти - то втратимо 100 $, а якщо б ми торгували одним лотом, то втрати були б 50$. Незважаючи на те, що даний метод є ефективним для підвищення прибутку, він далеко не найефективніший з контролю розмірів ризику.

Другий варіант методу - це покупка валюти при зростанні і продаж частини наших позицій при припиненні зростання. Наша позиція буде збільшуватися при зростанні прибутку або рухах ринку в потрібну сторону, і скорочуватися при зменшенні прибутку або неблагополучному русі ринку. Так ми частково знижуємо збитки за рахунок зменшення прибутку. Але лінійність змін прибутку і збитків, в загальному зберігається.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99