Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Теорії впертості при торгівлі на Форекс

Автор: Vladislav
17.06.2016 19:50

При торгівлі на Форекс, багато гравців не схильні змінювати свою стратегію, навіть якщо бачать, що вона збиткова протягом тривалого періоду часу. Існує кілька теорій даної ірраціональної поведінки.

Прихильники теорії жалю говорять, що люди приймають рішення, думаючи про те, чи доведеться їм шкодувати про прийняті рішення через деякий час. За цією теорією, трейдер не закриває програшну позицію через можливе жалю за втраченими засобами. Якщо врахувати, що, на думку трейдера, ринок може розвернутися в інший бік, тоді до втраченим засобів додасться ще й не отриманий прибуток - жаль зростає удвічі. Помилки бездіяльності легше переживаються гравцем, ніж помилки дії. Тому менше страждатиме трейдер, який не закрив збиткову позицію, ніж той, який вийшов з ринку.

Друзі сайту: можливо вас зацікавить компания Альпинист, в якій ви можете найняти промислових альпіністів для будь-яких цілей.

Інша теорія надмірного впертості на Форекс ринку пояснює його через поняття «дисонансу свідомості». Дисонанс свідомості - це суперечливе ставлення особистості до будь-якого об'єкта. У валютній торгівлі, даний стан проявляється після відкриття позиції. Переконання в тому, що на ринку Форекс долар буде рости, може бути дуже сильним до моменту його покупки, але потім гравець починає сумніватися в правильності свого рішення.

Трейдер відчуває дисонанс і хоче його скоротити шляхом оцінки ринкової інформації. Тепер він починає аналіз з позиції відкритої ставки, тому концентрується тільки на позитивних для нього відомостях, і пропускає негативні дані. Це призводить до того, що зростає впевненість у правильності прийнятого рішення. Відкрив позицію трейдер завжди більше впевнений у позитивному результаті, ніж той, який тільки збирається це зробити.

Ще впертість на Форекс можна пояснити емоційними динаміками. Якщо в торгову стратегію були вкладені значні кошти, трейдер відчуває емоційну прив'язку до даної стратегії, хоча об'єктивно розуміє її збитковість.

Потрібно знати, що впертість дорого коштує, впертий трейдер частіше втрачає гроші, ніж його більш «гнучкий» колега.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99