Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Волатильність на валютному ринку Форекс

Автор: Vladislav
14.05.2016 17:37

Коли розробляється ефективна торговельна система для торгівлі на Форексі, то не можна нехтувати так званою волатильністю ринку. Діє валютний ринок Форекс 24 години на добу і 5 днів на тиждень, що дає можливість постійно і пильно стежити за ним. Успішні трейдери повинні розумітися відмінності, які є на валютному ринку в різних проміжках часу. Вони повинні враховувати це в своїй торгівлі. Будь-якій валютній парі, яка бере участь в торгах на ринку Форекс, властива певна волатильність (інакше кажучи - розкид цін).

 

Волатильність валюти буває добової, або відноситься до окремих торгових сесій (Час роботи ринку Форекс). Найбільша сесія на валютному ринку - Лондонська. Волатильність її вище, ніж волатильність інших сесій. Приблизно 30% всіх угод, які укладаються за весь день на форексі, полягають саме в момент Лондонській сесії. Вона починається о 6 годині за Гринвічем, закривається о 14 годині. Взимку ці події трапляються на годину пізніше. Валютна волатильність (усереднений ціновий діапазон стосовно всіх парах валют) під час лондонської сесії досягає і 80 пунктів. Так, діапазоном добового зміни таких валютних пар, як GBP/JPY і GBP/CHF, є близько 140 пунктів. Крім цих пар, в цей же час на ринку активно торгують GBP/USD, EUR/USD, USD/CHF, USD/CAD.

Варто зазначити, що багатьма великими інвесторами після закінчення закриття лондонської сесії конвертуються інвестиції з європейських валют в американський долар. Пов'язано це з тим, що починається нью-йоркська (американська) сесія, яка за величиною обороту торгів займає на ринку Форекс другу позицію. Коли розробляється ефективна торговельна система, то цей факт має досить істотним значенням. Найбільш торгуються валютними парами під час нью-йоркської торговельної сесії є ті ж GBP / CHF, GBP / JPY, що і при роботі лондонської. Їх середнім добовим діапазоном є близько 120 пунктів. Часом роботи американської торгової сесії в літній час є з 12 до 20 годин за Гринвічем. Максимальної волатильністю протягом дня ринок має в період від 12 до 14 години - це час, коли одночасно здійснюється робота і американської, і європейської торгових сесій.

Якщо як основою скористатися різними уподобаннями торгових сесій на ринку Форекс до різних парах валют, то можна створити торгову систему, що враховує тимчасові зони з найбільшою ймовірністю відкоту, або продовження головних тенденцій. А при поєднанні вірного обліку часу і вмілого застосування технічних індикаторів можна багаторазово підвищити ефективність роботи форекс-трейдера.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99