Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Жадібність - кращий друг на Форексі

Автор: Vladislav
10.05.2016 20:20

У різних підручниках з Форекс ринку, жадібність представляють як справжню біду будь-якого трейдера. Кожен середньостатистичний трейдер скаже - гравцеві потрібно боротися з жадібністю і страхом. Всі забувають, чому вони прийшли на ринок. Читаючи ці книги, може скластися думка, що трейдер вчитися, аналізує котирування і робить ставки тільки заради самої гри. Це не правда, все на Форекс хочуть заробляти, а жадібність такої мети тільки сприяє! Її також називають головним двигуном трейдингу.

Друзі сайту: вас може зацікавити печать буклетов цены на яку є досить низькими і її може собі дозволити будь-яка компанія.

У підручниках призводять цікавий приклад руйнівної сили жадібності. Припускають, що гравець відкрив позицію, але ціна пішла в протилежний бік, тому саме час виходити за стопу. Трейдер цього не робить, йому шкода грошей, він сподівається, що ціна зробить розворот. Цього не відбувається, гравець через свою жадібність втрачає ще більше коштів. З такою думкою не можна погодитися. Саме жадібність змусить зробити все як треба, інакше втрата стане ще більш відчутною. Люди не закривають вчасно свої позиції через безмежної дурості, а не жадібність.

В іншому прикладі розглядається трейдер, який відкрив позицію в той час, коли ціна почала підніматися. Отримавши невисокий прибуток, гравець вийшов з ринку, а ціна продовжувала зростати і далі. Знову все говорять про те, що жадібність змусила гравця забрати невелику частку прибутку, щоб не втратити всіх коштів. Таку думку теж невірно. Жадібність ніколи не дасть закрити прибуткову позицію, вона дає сигнал мозку не зупинятися, поки весь прибуток що не отримана. Тільки дурний трейдер закриє перспективну позицію. Тому важливо не плутати жадібність і дурість.

Успішний гравець - це розумний і жадібний гравець. Для отримання прибутку потрібно не тільки багато вчитися, але і правильно виховувати в собі жадібність. Добре вихована жадібність придушить головного ворога трейдера - дурість. Тільки смертельна хватка "жаби" змусить закрити по стопу програла позицію і видавити на зростанні цін весь прибуток з ринку. Будьте жадібними!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99