Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Управління втратами на Форекс

Автор: Vladislav
31.03.2016 12:42

У даній статті я хотів би розглянути один з найважливіших, на мій погляд, аспектів торгівлі взагалі і на ринку форекс зокрема - управління ордерами і позиціями. Це включає вибір трейдером точок входу, прийняття рішень про точках виходу установці стоп-ордерів і ліміт-ордерів.

Я сподіваюся, що це допоможе як новачкам, які тільки починають працювати на ринку форекс, так і досвідченим трейдерам, які регулярно торгують і або роблять, або втрачають гроші на ринку.

Коли я почав торгувати на ринку форекс і робив мої перші великі втрати і прибутку, я почав помічати дуже важливі речі щодо торгового процесу.

 

У той час як особисто для мене вхід в позицію в правильний час не складав особливих складнощів (майже 80% всіх моїх відкриваються позицій виходили в прибуткову зону), проблема полягала у визначенні правильної точки виходу для вже відкритої позиції.

Для мене було важливо не тільки скоротити мій ризик потенційних втрат за допомогою установки стоп-ордерів, а й обмежити свою жадібність, щоб своєчасно брати розумну прибуток. Існує безліч відомих методів входу в перспективні позиції в правильний час, на кшталт випуску основних новин, ключових світових подій, комбінації технічних індикаторів і т.д. Однак, при тому, що вхід в позицію є дискретним - трейдер може вирішити пропустити стільки хороших / поганих точок входу, скільки він забажає, цього не можна сказати про вихід з позиції. Маржинальна торгівля позбавляє нас можливості чекати надто довго з відкритою позицією. Більше того, кожна відкрита позиція певним чином обмежує торговельні можливості трейдера.

Друзі сайту: ви можете купить тканевые роллеты відмінної якості на сайті jaluzi-svetloff.com.ua за доступними цінами.

Вибір хороших точок виходу для торгової позиції міг би стати легким завданням, якби ринок форекс не був настільки хаотичним і мінливим. Виходячи з мого досвіду, ордера на вихід для кожної позиції повинні постійно коригуватися з часом і в зв'язку з появою нових ринкових даних (технічних та фундаментальних).

Скажімо, ви відкрили коротку позицію по парі EUR / USD за ціною 1.2563. У той момент, коли ви уклали цю угоду, рівні підтримки / опору знаходився на відмітках 1.2500 і 1.2620 відповідно. Ви встановили свій стоп-ордер на рівні 1.2625 і ваша мета по прибутку дорівнює 1.2505. Отже, тепер цю позицію можна вважати внутрішньо-денний, або 2-3 денний позицією.

Це означає, що ви повинні закрити позицію перш, ніж вийде її "термін" і вона стане дуже непередбачуваною позицією (бо ринок буде значно відрізнятися від того, яким він був, коли ви укладали цю угоду). Після того, як угода укладена і встановлені початкові ордера виходу, ви повинні стежити за ринковими подіями і технічними індикаторами, щоб пристосовувати свої ордера на вихід. Найважливіше правило полягає в тому, щоб звузити обмеження втрат / прибутку в міру того, як спливає час. Зазвичай, якщо я роблю висновок середньострокову позицію (2-4 дні), то я намагаюся знижувати рівень стоп-ордера і цілі по прибутку на 10-25 пунктів кожен день.

Також я відстежую глобальні події, намагаючись знизити мої стоп-ордера, коли дуже важливі новини можуть нашкодити моїм позиціях. Якщо поточна прибуток по позиції вже досить вагома, то я намагаюся перемістити мій стоп-ордер на точку входу, забезпечуючи собі гарантовану беззбитковість.

Основна ідея тут полягає в тому, щоб знайти точку рівноваги між жадібністю і страхом. Але в міру того, як ваша позиція стає старше, потенціал по прибутку повинен бути більш обмеженим, а втрати скорочені.

Також, трейдер завжди повинен пам'ятати, що, якщо ринок почав вести себе несподівано, то йому слід бути ще обережнішими з виходом з ринку, навіть якщо позиція все ще показує прибуток.

Кожен трейдер має свою власну стратегію торгівлі і звички. Я сподіваюся, що дана стаття змусить читачів задуматися про такий важливий аспект торгівлі, як встановлення ордерів на вихід, і це лише поліпшить їх торгові результати.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99