Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


50 чужих помилок в трейдингу

Автор: Vladislav
25.03.2016 19:31

Я представляю вам результати опитування більше 500 досвідчених брокерів, який був проведений з метою з'ясувати, які найбільш поширені помилки призводять до того, що трейдери втрачають свої гроші. Даний досвід охоплює понад 10.000 трейдерів. Крім того, більшість з опитаних брокерів також торгували і в даний час торгують на своїх рахунках.
Можливо, серед наведених причин втрати грошей ви зможете знайти щось знайоме для себе.

Деякі відповіді виглядають схожими або повторюються, але це лише відображає, що багато трейдерів втрачають гроші за одним і тим же причинам. Сподіваюся, що для когось чужий досвід виявиться корисним і дозволить по-іншому поглянути на свою торгівлю.

Друзі сайту: вас можуть зацікавити балконные двери пластиковые, які ви можете замовити за вигідними цінами.

Отже, ось ці причини:

1. Багато трейдерів торгують без плану. Вони не визначають ризик, і мета по прибутку перед укладенням угоди. Навіть якщо вони встановлюють торговий план, вони не дотримуються його, особливо якщо угода перебуває в мінусовій зоні. Отже, вони перевищують режим торгівлі і використовують свої активи до межі, що змушує їх ліквідувати позиції. Зазвичай, вони ліквідують прибуткові угоди і тримають збиткові.

2. Багато трейдерів не розуміють, оцінені чи вже ринком новини, які вони чує і читають.

3. Після декількох прибуткових операцій, багато спекулянтів стають агресивними. Вони засновують свої угоди на здогадах, замість розумних фундаментальних і технічних міркувань, або вкладають всі свої гроші в одну угоду, яка "не може потерпіти невдачу".

4. Трейдери часто намагаються тримати занадто велику позицію, маючи занадто невеликий капітал, або торгують занадто часто.

5. Деякі трейдери намагаються "бити ринок" під час внутрішньо-денний торгівлі, нервово підскакуючи в ринок і стаючи жадібними.

6. Трейдери не в змозі заздалегідь визначити ризик, додаючи до програшній позиції, і не використовують стоп-ордера.

7. Вони часто мають упередження щодо напрямку ринку - наприклад, завжди торгують тільки в довгу сторону.

8. Брак досвіду змушує багатьох трейдерів ставати емоційно і / або фінансово прив'язаними до одній угоді, і бути несхильними або нездатними прийняти втрату.

9. Вони часто перевищують режим торгівлі.

10. Багато трейдерів не можуть брати маленькі втрати. Вони часто тримаються за програшні позиції, поки ті дійсно не стануть небезпечними, потім фіксують втрату. Це є недисциплінованим підходом - трейдер повинен розробити і дотримуватися торгової системи.

11. Багато трейдерів укладають угоду на основі фундаментальної новини і продовжують чіплятися за неї навіть після того, як ринок технічно розвернувся. Вони слідують тільки фундаментальним або тільки технічним сигналам в той час, як повинно враховуватися і те й інше.

12. Багато трейдерів порушують ключове правило - «тримай втрати маленькими, а прибутку давай рости».

13. Багато людей торгують, керуючись «серцем», а не головою. Для деяких трейдерів, невдача (або успіх) спотворює логіку міркування. Саме тому необхідно спочатку мати план, і дотримуватися його.

14. Часто трейдери погано вибирають час входу і мають недостатньо капіталу, щоб перечекати ринковий шум.

15. Занадто багато трейдерів сприймають фінансові ринки, як поле для прояву інтуїції. Нездатність відрізняти цінові коливання, які відображають зміну фундаментальних чинників, від тимчасових коливань ринку часто веде до втрат.

16. Нездатність дисципліновано дотримуватися торговельній системі веде до взяття великих втрат і маленькою прибутку. Багато трейдерів не визначають наступальні і захисні плани, коли введена початкова позиція.

17. Емоції змушують багатьох трейдерів тримати програшну позицію занадто довго. Багато трейдерів не працюють над самодисципліною, щоб брати маленькі втрати і більший прибуток.

18. Занадто багато трейдерів недофінансовані, і бувають вибиті з ринку на самих екстремуму.

19. Жадібність змушує деяких трейдерів дозволяти прибутку перетворюватися в втрату при надії на великий прибуток. Насправді, це є недоліком дисципліни. Також, жадібність може призводити до висновку занадто великої кількості угод одночасно або перевищення величини угод.

20. Дуже небезпечною може бути спроба торгівлі на неактивних або низько-ліквідних ринках.

21. Взяття занадто великого ризику при занадто невеликому потенціалі прибутку є прямою дорогою до втрати грошей.

22. Багато трейдерів втрачають гроші, не беручи втрати пропорційно розміру свого рахунку.

23. Часто трейдери не розуміють різниці між діапазонними і трендовими ринками.

24. Відсутність дисципліни є головним недоліком. Відсутність дисципліни включає кілька підпунктів, таких як нетерпіння, спрага діяльності і т.д. Також, багато трейдерів нездатні швидко фіксувати втрати.

25. Торгівля проти тренда, особливо без розумних зупинок, і при недостатній кількості капіталу або з невідповідним управлінням фінансами є основними причинами великих втрат. Однак, наявність тільки великого капіталу також не гарантує успіх.

26. Перевищення режиму торгівлі небезпечно і часто відбувається від нестачі планування своєї торгівлі.

27. Торгівля на високо-спекулятивних ринках також є частою помилкою.

28. У деяких трейдерів буває разюча нездатність утримувати виграшні позиції. Більшість трейдерів також прагнуть брати маленьку прибуток і, відповідно упускають більший прибуток. Інша проблема пов'язана з недостатньою капіталізацією - маленькі рахунку не можуть бути належним чином диверсифіковані і використовувати надійні стоп-ордера.

29. Деякі трейдери стають заручниками свого его і не прислухаються до порад інших людей - будь-яка угода повинна бути обов'язково їх ідеєю.

30. Багато трейдерів мають звичку не скорочувати досить швидко втрати, а виграшні угоди навпаки закривати занадто рано. Хоча, це і звучить просто, але щоб торгувати правильно потрібно дисципліна. Це досить важко, не залежно від того, втрачаєте ви або виграєте.

31. Трейдери мають тенденцію торгувати без будь-якої дисципліни, торгового плану і, не маючи достатнього терпіння. Вони перевищують режим торгівлі і не можуть дочекатися гарної торгової можливості. Замість цього, вони, як здається, торгують на основі чуток.

32. Практика утримання програшній позиції з тієї причини, що інформація трейдера (або ще гірше - інтуїція) вказує, що погіршення на ринку є лише тимчасовою ситуацією, може привести до великих втрат.

33. Недолік ризикового капіталу на ринку означає неадекватний капітал для диверсифікації своїх угод.

34. Деякі спекулянти не мають достатньої твердості, щоб прийняти маленькі втрати або терпіння, щоб дати прибутку рости.

35. Жадібність, що виявляється в спробі захопити вершину або підставу, є досить поширеною помилкою.

36. Відсутність торгового плану в результаті призводить до недоліків в управлінні капіталом. Потім, коли відбувається надмірне залучення власного его, це закінчується емоційної торгівлею.

37. Часто трейдери оцінюють ринки, виходячи з поточної ситуації, не беручи до уваги ширшу картину.

38. Спекулянти дозволяють емоціям затьмарювати розум, коли ринки йдуть або в їх сторону, або проти них. Вони не мають торгового плану або не дотримуються йому. Хороший план повинен включати тактику захисту (стоп-ордера, хеджування і т.д.).

39. Деякі трейдери не хочуть вірити цінового дії, і таким чином намагаються торгувати проти тренда.

40. Багато спекулянтів торгують тільки ринковим інструментом.

41. Занадто швидкий вихід з ринку, розвиваючого тренд, або занадто довге утримання програшній позиції закінчується втратою торгового капіталу.

42. Торгівля проти тренда є звичайною помилкою. Це може випливати з перевищення режиму торгівлі, занадто великої кількості внутрішньо-денних угод і недостатньої капіталізації, усугубленной відсутністю або неприйнятним управлінням капіталом.

43. Часто трейдери підхоплюються в ринок, ґрунтуючись на прочитаної десь в ЗМІ інформації, не розуміючи, що ринок вже повністю врахував цю інформацію.

44. Недолік самодисципліни з боку трейдерів веде до втрат. Трейдери мають тенденцію робити неадекватні висновки.

45. Трейдери чітко не визначають і потім не дотримуватися параметрів ризику.

46. ​​Більшість трейдерів перевищують режим торгівлі, не роблячи достатніх досліджень. Вони відкривають занадто багато позицій, маючи занадто мало інформації. Вони роблять багато всередині-денних угод, не маючи для цього відповідного маржинального забезпечення. Таким чином, вони стають нездатними приймати маленькі втрати.

47. Багато спекулянтів використовують «мудрість», яка є або незначною, або «застарілої новиною» для ринку. Вони беруть маленьку прибуток, не даючи їй рости, і мають тенденцію утримувати програшні позиції. Більшість трейдерів не витрачає часу і зусиль на аналіз ринку, або аналізуючи свої емоційні вигадки.

48. Занадто багато трейдери не застосовують методів управління капіталом. Вони не мають ні дисципліни, ні торгового плану. Багато також «застигають», коли ринок йде проти них, і не обмежують свої втрати.

49. Багато трейдерів недофінансовані. Вони торгують занадто великими позиціями щодо їх ліквідного капіталу. Вони досить гнучкі, щоб змінити свою думку, коли ринок явно йде проти них. Вони не мають гарного плану «битви» і достатньою хоробрості, щоб його дотримуватися.

50. Не варто приймати рішення, розраховуючи на інсайдерську інформацію. По-перше, це незаконно, і, крім того, зазвичай це буває дезінформація.

Сподіваємося, що наведена інформація дозволить вам краще зрозуміти, що саме стоїть за голою статистикою, яка вказує, що 90% всіх трейдерів втрачають свої гроші. Просто розглянувши головні проблеми, які вказані професіоналами в даному огляді, трейдер може отримати для себе хороший урок. Знання фактів допоможе вам, з урахуванням чужих помилок, спроектувати торгову стратегію, яка найкраще підходить для вашого розміру рахунку і рівня терпимість ризику.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99