Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як заробити без вкладень на Forex

Автор: Vladislav
22.01.2016 18:29

Погодьтеся що на перший погляд, це питання виглядає досить безглуздо. Адже кожному відомо для того щоб заробити на валютному ринку, необхідно мати валюту однієї країни, а потім обміняти її на валюту вже іншої країни. Більшість трейдерів хочуть заробляти на ринку форекс відразу і багато.

Саме такі люди і роблять необдумані вчинки, продають машини і квартири і кладуть позикові гроші на свій депозит у брокера. в результаті через їх власної жадібності, вони і несуть величезні збитки. І саме такі люди сурмлять на весь інтернет, що ринок форекс створений тільки заради викачування грошей з довірливих громадян і заробити чесно там не вийде.

Адже сьогодні багато брокерів пропонують навіть кілька способів як заробити без вкладень на форекс. І для того щоб отримати ці гроші, можна не вкладати ні копійки своїх коштів.

Особливо зверніть свою увагу на ФорексПриват - лучший украинский онлайн брокер, який надає безліч можливостей для заробітку.

Перший спосіб заробити без вкладень на Форекс

Це спосіб часто використовують багато веб майстрів. Він полягає в тому що такий заробіток створюється від залучення в брокерську компанію нових трейдерів. Суть проста-ви залучили трейдера, який починає торгувати в компанії, а ви від цього можете отримувати дохід від спреду, який може досягати і 30%. Не має значення, заробив той трейдер чи ні, ви будете отримувати цей відсоток з кожної його угоди.

Другий спосіб заробити без вкладень на Форекс

Заробити на ринку Форекс без вкладень можна й іншим способом. Багато брокерів проводять конкурси. Це змагання для тих трейдерів, які бояться втратити свої гроші і торгують на демо-рахунках. Суть цього способу такова- вам необхідно на демо рахунку зробити кращі результати, ніж у інших конкурсантів. Таким чином, переможець отримує цілком реальний приз- зарахування реальних грошей на свій депозит.

Третій спосіб заробити без вкладень на Форекс

Зараз деякі брокери пропонують своїм клієнтам відкрити рахунок, і відразу ж йому буде зарахований бонус на його депозит. Ці гроші звичайно не можна забирати, але якщо в результаті торгівлі ви отримаєте прибуток, то зможете без праці перевести в готівку свій заробіток.

Тепер ви знаєте, що заробити без вкладень на Форекс цілком реальна перспектива. Працюйте і заробляйте гроші на валютному ринку Форекс!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99