Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги рекламних листівок

Автор: Vladislav
17.09.2016 15:15

Рекламні листівки користуються величезною популярністю, оскільки коштують недорого, але є досить ефективним засобом друкованої реклами. Їх виготовляють багато поліграфічні компанії, причому вельми оперативно. Це невеликого формату лист, на якому надрукована інформація про ту чи іншу компанію, а також про вироблені нею послуги або товари. Текст може бути нанесений на папір з одного або з двох сторін. Такі листівки інакше називають флаєрами. Їх поширюють де завгодно: на вулицях, у торгових центрах і магазинах, кидають у поштові скриньки. Тому вони розраховані на широке охоплення потенційного споживача.

Найголовнішою перевагою листівок є їх економічність. На їх виробництво йде набагато менше грошей, ніж на інші види реклами послуг і товарів. Крім того, їх можна поширювати різними способами. Наприклад, на вулиці роздають листівки, в першу чергу приваблюють молодь, яку зацікавити іншими видами реклами набагато проблематичніше. Щоб залучити споживачів, зацікавлених в товарі, можна роздавати їх в магазинах. Якісний друк листівок від PSP - Первый Супермаркет Полиграфии дозволить вам швидко отримати рекламний товар за привабливою вартістю.

Крім того, не можна не відзначити швидкість їх поширення. На виготовлення листівок йде всього лише кілька годин, а для того, щоб вони потрапили до конкретного споживача, потрібно також трохи часу. Як тільки листівка виявляється в руках людей, вони відразу ж знайомляться з надрукованою на ній інформацією і запам'ятовують товар або послугу. Все дуже просто і дуже ефективно. Саме тому рекламные листовки - печать в Киеве користуються такою популярністю.

Листівки такого роду зазвичай застосовують, коли потрібно швидко інформувати споживачів про важливу подію: наявності знижок на честь ювілею фірми, початку сезонних розпродажів і т.д. Крім того, вони дуже ефективні в тому випадку, якщо необхідно розкрутити не так давно утворилася компанію. З їх допомогою люди швидко дізнаються про те, що в їхньому місті виникла нова фірма, що пропонує певні послуги або товари, і неодмінно захочуть спробувати їх хоча б з цікавості. Мету можна вважати досягнутою.

Звичайно, окрім рекламних листівок, не варто забувати і про інші види реклами. Застосовуйте різноманітну рекламу в різний час - так ви зможете визначити що саме найбільш ефективно працює і залишити робочі варіанти, а малоефективні - відкинути.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99