Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Монтаж металоконструкцій. Технологія побудови швидкомонтованих будівель

Автор: Vladislav
17.09.2016 14:38

Іноді по тій або іншій причині будівництво капітальних будівель і споруд з традиційних матеріалів неприпустимо. У цьому випадку виходом з положення будуть швидкозводимі будівлі їх металоконструкції.

Металоконструкції для промисловості

А якщо говорити про великі об'єкти промислового, сільськогосподарського і торгового призначення, то тут без використання металоконструкцій не обійтися в будь-якому випадку. Саме вони є гарантією тривалого терміну експлуатації, надійності кожного окремого елемента і безпеки споруди в цілому. Крім того, ціни на металоконструкції значно нижче цін на аналогічні вироби їх залізобетону, що дозволяє істотно скоротити бюджет будівництва.

До речі, вас також може зацікавити расчет строительных ферм і расчет двутавровой балки, які може провести на замовлення компанія Николаевпромстальконструкция.

Сьогодні будівництво перейшло на якісно новий рівень і швидкобудуюємі будівлі все частіше замінюють собою об'єкти з цегли та бетону. Основу даної технології складають металоконструкції заводського виготовлення. Вже нікого не здивуєш хитромудрими спорудами, основу яких складають конструкції з металу. Монтаж металлоконструкций, ціна яких при мінімальному бюджеті дозволяє реалізовувати найскладніші архітектурні рішення, має цілу низку переваг, серед яких:

  • Можливість контролю якості на етапі виробництва.
  • Істотна економія при доставці на будівельний майданчик.
  • Мінімальні терміни будівництва з повним контролем якості.
  • Можливість використання найсучасніших фасадних матеріалів.
  • Відносна легкість будівель і мінімальні витрати на фундамент.
  • Можливість будівництва в тих місцях, де зведення бетонних і цегляних будівель заборонено.
  • Можливість швидкого демонтажу та перенесення споруди в інше місце.
  • Висока міцність, надійність і безпеку.
  • Мінімальна вартість - ціни на металоконструкції значно нижче цін на бетонні і цегляні елементи.

Більше не потрібно витрачати величезні гроші на зведення стін і даху будівлі з традиційних матеріалів. З цим завданням з легкістю впораються металоконструкції. У розробці та виробництві конструкцій з металу беруть участь самі різні фахівці, що є додатковою гарантією якості і безпеки споруди, його надійності і довговічності.

Сподіваємося, що стаття була для вас пізнавальною і ви почерпнули для себе якусь нову інформацію.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99