Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Нацбанк України видав свідоцтво новій платіжній системі

Автор: Vladislav
26.06.2016 14:53

На офіційному сайті Національного банку України з'явилося повідомлення про видачу новій платіжній системі Ibox Money Transfer свідоцтво про початок роботи. Свідоцтво було видано дванадцятого травня 2016 року Агрокомбанк - повідомляють finance. У новій системі можна відправляти і отримувати грошові перекази в гривні, в доларах США, в євро і російських рублях.

Також державний регулятор погодив правила роботи для Ibox Money Transfer. Засновником системи є АгроКомБанк, який заснований в 1993 році і на сьогоднішній день обслуговує понад чотири тисячі підприємств, в тому числі близько ста іноземних компаній. Як повідомляє офіційне представництво Національного банку України в соціальних мережах, можливе відкриття рахунків для прийому пластикових платіжних карт МастерКард, Віза і Американ Експрес. А ось брати участь можуть банківські та небанківські фінансові установи, у яких є ліцензія на переказ грошових коштів без відкриття рахунку.

Друзі сайту: ви можете купить насос для воды відмінної якості за вигідною ціною в інтернет-магазині nasos-market.com.ua.

На поточний момент це восьма за рахунком платіжна система, яку створив український банк (банк-резидент).

Всього в 2015 році діяло сорок сім платіжних систем, з них двадцять вісім створено резидентами і дев'ятнадцять нерезидентами. В межах України було перераховано 75 мільйонів 466 тисяч гривень. За кордон було переведено в еквіваленті 431 мільйон 500 тисяч доларів США, в Україну було відправлено переказів на суму рівну еквіваленту 2,526 мільярда доларів.

У 2015 році було створено п'ять платіжних систем: три внутрішньобанківські і дві внутрішньодержавні системи - Кріп і Forpost, яку активно використовує Нова Пошта.

Система переказів Avers в 2015 припинила своє існування, в зв'язку з веденням тимчасової адміністрації в банк «Фінанси і кредит»

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99