Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чи можна заробити на мережевому маркетингу?

Автор: Vladislav
29.11.2015 00:58

Одного разу, на одному з телешоу, відомий мільярдер Дональд Трамп сказав, що якби йому довелося заробити все з нуля, він би влаштувався в розвивається компанію мережевого маркетингу з хорошою навчальною системою. Коли зал засміявся, він додав: «Саме тому я перебуваю на своєму місці, а ви - на своєму». Цю історію, думається, ви вже хоч раз, та зустрічали. Але згадки про мережевики ви зустрічали ще частіше. Так що ж таке мережевий маркетинг і з чим його вживати?

Друзі сайту: вас може зацікавити все про электронные платежные системы - їхні види, поширення та зручнісь у використанні, дану інформацію можна дізнатися, перейшовши за посиланням.

Мережевий маркетинг - це спосіб організації продажів, при якій товар продається через мережу продавців, які вибудовують свою мережу продажів. Наприклад, ви справляєте косметику (з чим найчастіше асоціюється мережевий маркетинг) і збираєтеся її реалізовувати на певній території. Замість того, щоб відкривати декілька магазинів з продажу косметики, ви знаходите людину, яка буде продавати її зручним для нього способом (найчастіше - особистими контактами). Ви навчаєте його продукту і випускаєте на «полювання». Він продає косметику сам і пропонує покупцям так само зайнятися продажем косметики (наприклад, рекомендувати друзям). Таким чином, у нього вибудовується мережу, де кожен вузлик - це один з його продавців. Ці продавці так само можуть переконати своїх покупців стати продавцями. І так далі.

Виглядає необразливо. Так в чому ж підступ? Підступ у тому, що більшість людей розглядає продажи, як «впаривание» всякої нісенітниці. Їх коробить від однієї думки, що їм доведеться телефонувати своїм знайомим і «вмовляти» їх купити продукт. Причому, рекомендуючи купити, наприклад, телефон, яким ви користувалися самі, докорів сумління ви не відчуваєте. Ось чому дистриб'ютори змінюють один одного зі швидкістю реактивного літака. Хто такі дистриб'ютори? Так мережевики називають один одного - продавців.

У мережевому маркетингу порушена одна з заповідей успішних продажів - віра в продукт. Звичайно, ваш наставник вмовляє вас самостійно спробувати продукт, перш ніж його пропонувати, але хто ж так робить?

Заповіді успішних ставкок

Для того, щоб продавати продукт, вам потрібно їм покористуватися - причому достатній час, щоб ви відчули позитивний ефект. Найбільші мережеві компанії виробляють дійсно хорошу продукцію, яка вирішує заявлені проблеми. Так що якщо ви вирішили спробувати себе в якості дистриб'ютора - приділіть час, випробуйте все самі, поки не з'явиться помітний результат. Без віри в продукт, не роблю аналітику в маркетингу продаж неможливий.

Рекомендуйте вашим знайомим, у яких є проблеми, які ви вирішили за допомогою продукту. Покажіть наочно, як вам допоміг продукт. Запропонуйте покористуватися ним. Якщо у вас вийшло, і ви пишаєтеся результатом - ви зможете ефектно і переконливо презентувати товар. Головне, вас не мучитиме совість через те, що ви «впарюють». Якщо ви купили приправу для салату, від якої вся родина була в захваті, невже ви не порадите цю приправу своєї подрузі або другу? Навіть, якщо ця приправа коштує дорожче, ніж аналоги.

До речі, про ціну. Багато дистриб'юторів соромляться продавати продукт, оскільки вважають, що ціна свідомо вище, ніж у аналогічних товарів. А тепер подумайте, чим тільки що пропущене через м'ясорубку м'ясо, змішане з перцем і цибулею, обсмажене на сковороді і подану з фірмовим соусом відрізняється від біфштексів-напівфабрикатів. Якщо ви не впевнені в якості продукту або просто знаєте, що є такий же аналог, уявіть, що ви обираєте межу двома видами шампунів: один дешевше, інший - дорожче. А друг говорить вам, що «ось цим» він вже користувався і що він «класний». Ви купите його незалежно від ціни (якщо вона, звичайно, відрізняється не в десятки разів).

Те ж і в даній ситуації. Якщо ви користувалися продуктом - ви впевнені, що він краще підійде вашому другу, навіть якщо він дорожчий.

Нарешті, уявіть, що ви вибираєте між Ikea і «Миром диванів». Сервіс, ставлення, гарантії - все на стороні Ikea, навіть якщо ціна помітно вище.

Підсумок

Якщо вам пропонують стати дистриб'ютором - подумайте, не відмовляйтеся відразу. Мережевий маркетинг - це ще одна можливість вийти за рамки звичного заробітку. Знайшовши в собі енергію і бажання заробляти самостійно і увірувавши в продукт - ви досягнете приголомшливих успіхів.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99