Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Особливості вивчення китайської мови

Китайська мова з кожним роком стає все більш актуальним у міру того, як китайська продукція заповнює магазини всього світу, а сама країна виходить на перші позиції в світовому співтоваристві. Тому вивчення китайської мови сьогодні може стати дуже вдалим рішенням і хорошою інвестицією у власне майбутнє. Особливо з огляду на те, що, згідно з твердженнями експертів, вже через кілька років китайський цілком може стати мовою міжнародного спілкування, поступово витісняючи з цієї позиції англійська.

    Приступаючи до вивчення китайської мови на сайті http://extralingua.com.ua/chinese/, потрібно бути готовим до того, що доведеться вчити ієрогліфи і дуже багато. Китайська мова включає їх величезну кількість, але педагоги підкреслюють, що для того, щоб мати можливість більш-менш виразно висловлювати свої думки, спілкуватися, читати і писати на китайському, доведеться вивчити як мінімум три тисячі ієрогліфів.

    Не варто сподіватися на те, що при вивченні мови можна буде сконцентрувати увагу виключно на розмовній мові і уникнути необхідності заучувати складні закарлючки. У Китаї лист грає чималу роль, так як китайці і між собою, і в веденні справ часто обмінюються письмовими текстами, тому вчити ієрогліфи все одно доведеться. З огляду на те, що просто хаотичне заучування ні до чого не приведе, вивчати китайську самостійно не варто і намагатися. Тільки досвідчений педагог, хороший підручник зможуть забезпечити результат, даючи можливість учневі користуватися певною системою при заучуванні ієрогліфів, легше запам'ятовувати їх. На цьому фоні вивчення російської мови http://extralingua.com.ua/russian/ здається взагалі дуже легким завданням.

    Що стосується усного мовлення, то вивчення китайської мови передбачає обов'язкову роботу над правильною вимовою. Китайські слова занадто короткі, часто включають всього лише один-два склади, при цьому один і той же слово можна вимовляти по-різному, що залежить від того, який з існуючих чотирьох тонів (мелодій) використовує співрозмовник. Одне слово передбачає чотири різних тони - тобто, при різному вимові може позначати, відповідно, і чотири різних поняття, предмету, явища, дії і т.д.

    Беручись за вивчення китайської мови, краще всього вибирати спеціалізовані курси http://extralingua.com.ua/, звертаючи увагу на кваліфікацію викладача, кількість осіб в групі. З огляду на те, що дана мова в вивченні дуже складний і передбачає можливість здійснення безлічі помилок, які потім важко викорінити, необхідно, щоб хтось постійно контролював знання, одержувані слухачем, виправляв його помилки як в граматиці, так в і усного мовлення.

    Вибираючи курси, найкраще зупиняти увагу на тих, де кількість осіб в групі не перевищує 6-8, що дає можливість викладачеві чітко стежити за кожним з учнів, вчасно фіксувати проблеми, «підтягувати» його і займатися окремо. Адже варто тільки чогось не зрозуміти і трохи відстати від групи, як нагнати матеріал самостійно вже навряд чи вдасться. Для того, щоб зробити вивчення китайської більш простим і ефективним, сьогодні часто використовують спеціальні комунікативні методики, сучасні розробки.

PDF Печать E-mail
( 0 Votes )
 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99