Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Поради щодо вибору велокомп'ютера

У цифровому столітті велосипедисту є набагато більше даних про процес поїздки, ніж коли б то не було. І хоча використання для цих цілей смартфона набирає все більшої популярності, велокомп'ютери все ще перевершують їх в якості обробки і зручності подачі інформації.

 

Щоб вибрати відповідну вам модель велокомп'ютера, для початку, дайте відповідь на наступні питання: Які дані вам потрібні і як ви збираєтеся їх використовувати? Яку суму ви готові витратити? Який додатковий функціонал для вас важливий? Бути може, синхронізація з комп'ютером або можливість почергового використання комп'ютера на декількох велосипедах?

До якого типу велосипедистів ви відноситеся?

Як правило, потреба в тих чи інших даних, що відображаються безпосередньо залежить від стилю їзди.

Катається від випадку до випадку любителям зазвичай достатньо даних про відстані, швидкості і часу поїздки. Це дозволить відповісти на найпростіші запитання, а саме: скільки я проїхав, на якій швидкості і за скільки часу.

Катаються частіше і більше вело-ентузіасти, туристи і люди, які використовують велосипед Ардис для міського транспорту, як правило, потрібна додаткова статистика, така як загальна протяжність маршруту, лічильник пробігу, а також середня і максимальна швидкості.

Велогонщикам ж потрібно все вищеперелічене плюс частота обертів, серцевий ритм, приріст швидкості і потужність.

Типи комп'ютерів

Існує кілька принципових різновидів пристроїв:

Велокомпьютер Ardis: спеціальний спортивний пристрій, що кріпиться на велосипед. В даному матеріалі буде розглядатися в основному цей тип.
Плюси: компактність, водонепроникність, стаціонарність, зручне і надійне кріплення, низька ймовірність поломки при падінні велосипеда. Мінуси: вузька спрямованість, не підходить ні для яких інших цілей.

Фітнес-монітор: за допомогою адаптера на кермо можна прикріпити спортивні GPS-годинник з вело-режимом.

Плюси: водонепроникність, можливість використовувати пристрій для безлічі різних цілей. Мінуси: як правило, разом з адаптером конструкція виходить більш громіздкою і менш стійкою до пошкоджень під час падінь. Легко забувається будинку в процесі підготовки до поїздки.

До речі, на сторінці https://ardis-bike.com.ua/ru/elektrovelosipedy/ ви можете придбати якісні електровелосипеди за найвигіднішими цінами.

Смартфон: включіть GPS і спеціальне вело-додаток.

Плюси: великий зручний екран. Поряд зі збором і виведенням даних дозволяє використовувати карти. Мінуси: для надійного кріплення до велосипеда необхідний особливий кронштейн. Без спеціального чохла відсутня водонепроникність. Включений GPS і безперервно працює екран швидко витрачають заряд батареї. Досить громіздка кріплення і велика площа конструкції збільшують ймовірність пошкодження при падінні велосипеда.

PDF Печать E-mail
( 0 Votes )
 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99