Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Різновиди сучасних дверних ручок

У будь-якому будинку є двері, основний фурнітурою яких є ручки. Це не тільки функціональні, але також декоративні інтер'єрні елементи.

Класифікація дверних ручок

Дверні аксесуари діляться за призначенням: для міжкімнатних і вхідних дверей. До тих, що монтуються під вхідні, в першу чергу ставиться вимога надійності. Крім міцності, фурнітура повинна відрізнятися естетичними якостями, як і ручки.

Аксесуари для міжкімнатних дверей відрізняються менш масивним зовнішнім виглядом, витонченістю і красою, зберігаючи високу ступінь надійності. А придбати якісні ручки можна на сайті http://s-dveri.com.ua/armadillo.html за досить вигідними цінами!

Фурнітурні елементи для міжкімнатних дверей

Залежно від функціонального призначення розрізняють стаціонарні, не пов'язані з замком, і рухливі ручки, забезпечені фалевой клямкою.

Рухливі підрозділяються на натискні і поворотні (кноби). Кноби часто встановлюють на дверях у ванну, санвузол завдяки зручності і простоті експлуатації. Зовні вони закриваються на ключ, а зсередини - за допомогою кнопки або засувки.

Нажімниє являють собою систему важеля конструкцію. Так, ручки показують довгий термін служби внаслідок наявності якісної фалевой засувки, відкриває і закриває двері.

Поворотний механізм відсутній на стаціонарних різновидах дверної фурнітури. Такі аксесуари зустрічаються в громадських установах, магазинах, т. К. Ними зручно користуватися. Штовхаючи їх, можна відкрити двері. Для її закривання без участі людини нерідко встановлюється доводчик.

З яких матеріалів виготовляють дверні аксесуари

Найпопулярнішими матеріалами визнані дерево і метал. Застосування дерева обмежена в приміщеннях з високою вологістю. На виготовлення металевої фурнітури йдуть найрізноманітніші сплави, тому експлуатаційні характеристики значно варіюються.

Найбільш надійним матеріалом є латунь. Вона стійка до температурних коливань, вологості, приємна на дотик, крім того, дає можливість майстрам експериментувати з дизайном. Саме з латуні зроблені елегантні ручки. Менш міцні вироби виходять зі сталі та алюмінію, до того ж вони не виглядають так витончено, як латунні, однак цього недоліку допомагає уникнути якісне хромування або нікелювання.

PDF Печать E-mail
( 0 Votes )
 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99