Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Бальзам для губ, який вибрати?

Для чого потрібен бальзам для губ? Як правильно ним користуватися? Який саме бальзам варто придбати? Відповіді на ці питання можна знайти в цій статті.


   
Навіть ті представниці прекрасної статі, які користуються косметичними засобами в самому мінімальній кількості, не оминають своєю увагою такий засіб, як бальзам для губ.

Якими властивостями володіють бальзами для губ?

Це, просте на перший погляд, засіб є незамінним помічником при догляді за ніжною шкірою губ. Бальзам перешкоджає лущення губ, їх пересихання та надмірної сухості. Крім того, він прекрасно зволожує і живить губи, захищає їх від передчасного старіння. Використання бальзаму як основи під помаду також є досить ефективним. Якщо використовувати замість помади бальзам EOS https://goddess.com.ua/balzam-dlja-gub-evo, обсяг губ візуально збільшиться.

Правила використання бальзаму

У цьому питанні не існує будь-яких обмежень. Особливо гостро необхідність використання цього засобу проявляється взимку і влітку, коли ніжна шкіра губ схильна до впливу низьких температур палючих сонячних променів.

Бальзам створює на поверхні губ тонку захисну плівку, запобігаючи згубний вплив цих факторів. Крім цього, регулярне використання бальзаму допомагає вберегти губи від різних захворювань.

Зверніть також увагу, що на сайті https://goddess.com.ua/makiyazh/guby ви можете підібрати якісні косметичні засоби для догляду за губами за приємними цінами!

Склад бальзаму

Якісний бальзам для губ складається з натуральних компонентів, які можуть дещо відрізнятися у різних виробників. Однак практично всі бальзами мають в своєму складі наступні речовини.

  • Рослинні масла. Будь-зволожуючий бальзам має в своєму складі кокосове, соєва, абрикосове, рицинова або інше масло.
  • Захисні компоненти. До них відносяться пантенол, бджолиний віск, вітаміни В12 і С.
  • Ранозагоювальні речовини, наприклад, розмаринову або м'ятна олія, вітамін А або Е, алое вера, витяжку з ромашки або календули.

Вибір бальзамів різних виробників величезний, до того ж він постійно оновлюється. Тому вибрати найбільш підходящий варіант не так вже й легко.

Сподіваємося, що стаття вам сподобалася і ви почерпнули для себе щось нове, корисне та пізнавальне. Діліться посиланням на сторінку з своїми родичами та друзями, які б також хотіли бути в курсі. Чекайте на нові публікації вже зовсім скоро!

PDF Печать E-mail
( 0 Votes )
 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99