Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги та недоліки світового фінансового ринку Форекс

Валютний ринок - потужна фінансова машина, яка щодня обробляє операції на суму понад 3 трильйонів доларів. Як і будь-який механізм, Форекс має власні переваги і недоліки.

 

Ринок Форекс - приваблива площадка для біржових спекуляцій, навколо якої складають міфи. Недосвідчені люди вважають Форекс «лохотроном» або азартною грою, але знайомі з фінансовою сферою завдяки сайту www.gerchikco.com впевнені, що валютний ринок - це відмінний, хоча і високо ризикований спосіб заробітку. Як і будь-яка діяльність, торгівля на валютному ринку характеризується своїми перевагами і недоліками.

Основні переваги валютної біржі

Так як все пізнається в порівнянні, найкраще проілюструвати плюси і мінуси валютних спекуляцій можна, порівнявши Форекс з ринком цінних паперів. Основна різниця між цими двома майданчиками складається в асортименті активів: на валютному ринку найбільш ходовим товаром вважаються основні валютні пари (EUR / USD, USD / JPY, USD / CHF, GBP / USD), на фондовому ж ринку можна торгувати акціями будь-який з кількох тисяч публічних компаній, про що дізнавайтеся детальніше на https://gerchikco.com/. У валютних спекулянтів відсутні муки вибору, адже більшість з них торгують найпростішою і популярною парою EUR / USD.

На фондовій біржі мало того, що складно вибрати відповідні акції з хорошим потенціалом зростання, але і сам ринок не настільки ліквідний в порівнянні з Форекс. Ринок цінних паперів часто перебуває в затишшя, коли обсяги знижуються, а торговельна активність падає. В окремі періоди біржа може закрити можливість коротких продажів без покриття, і тоді трейдери не зможуть заробляти на падінні ринку. Ліквідний валютний ринок завжди дарує можливість заробити: падіння, зростання або бічна тенденція дозволяють гравцям навіть мати зиск на цінових маневрах.

Неймовірний потенціал

Низькі маржинальні вимоги і висока ліквідність валютних пар дозволяє вичавлювати з трейдингу максимум прибутку, повідомляє gerchikco. На відміну від фондового ринку, де кредитне плече мінімальне або не використовується зовсім, Форекс-брокери пропонують важіль до 400: 1 (і навіть більше!). Це означає, що маючи на рахунку всього $ 250, трейдер може оперувати сумою в розмірі $ 100 000. Кожен пункт котирувань при угоді такого обсягу буде дорівнює $ 10, а це значить, що мінімальне ціновий рух може як розорити трейдера, так і збільшити його депозит в кілька раз. При торгівлі акціями домогтися подібної прибутковості нереально. Втім, і ризики на фондовому ринку значно нижче.

PDF Печать E-mail
( 0 Votes )
 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99