Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги стільниць з кварцового агломерату

Саме часто згадувана перевага штучних стільниць - багатство відтінків і фактур (декорів). І дійсно, в компаніях при замовленні стільниці, можливий вибір з більш ніж 100 варіантів зовнішнього вигляду від кращих наших і світових виробників. Привабливість, різноманітність текстур і квітів, кожен замовник може оцінити самостійно. Крім цих, є й інші переваги з точки зору експлуатаційних характеристик матеріалу. Про них трохи докладніше.

 

Міцність кварцових стільниць. Основна і найбільша частина кварцового агломерату - природний кварц. Він є одним з найбільш твердих природних мінералів, поступаючись за своїми характеристиками тільки алмазу. Завдяки цьому обробка слябів (плит агломерату) при виготовленні стільниць проводиться тільки з допомогу промислового алмазного устаткування. І завдяки же цього, готова стільниця має неймовірну міцність на скол, розлом. Наявність в складі смол і пластифікаторів надає стійкість до ударів, а щільність матеріалу дозволяє не турбуватися про подряпини в процесі експлуатації.

Тривалий термін служби стільниць. Забезпечується знову-таки за рахунок властивостей агломерату. В цьому відношенні початкові витрати на придбання стільниці з кварцу абсолютно виправдовують себе, адже не дарма є поширена думка про те, що кварцова стільниця здатна "пережити" кілька кухонних гарнітурів.

Тож зверніть увагу, що на сторінці https://neolit.kiev.ua/elementy/rd ви можете замовити стільницю з цього матеріалу за цілком доступною ціною вже зараз!

Стійкість стільниць до впливу високих температур. Стільниця і кварцового агломерату спокійно переносити вплив спека від плити або гарячої каструлі. Більш того, температурний поріг, при якому зі штучним кварцем не відбувається змін, становить до 300 градусів Цельсія. При цьому поверхня не змінює колір і не деформується.

Екологічність стільниць з кварцу, відсутність ризику біологічного "забруднення". З найактуальніших даними, найбільш забрудненими місцями в житловому приміщенні є робочі кухонні поверхні та мийки. Це твердження не так, якщо мова йде про поверхнях з кварцового каменю. Адже матеріал практично не містить мікропор, тому вологому середовищі, сприятливому для бактерій, просто ніде утворюватися. Крім цього, композитний кварцовий камінь стійкий перед впливом агресивних хімічних реагентів. Тому, робочі поверхні з кварцу набувають поширення в медичних, наукових установах, а також в громадському харчуванні (кафе, ресторани, готелі).

Вологонепроникність стільниць з агломерату. Характеристика, важлива для кухні, але особливо для санвузлів. Показник поглинання становить менше 0,1%. Завдяки таким властивостям, волога не накопичується всередині матеріалу, процесів руйнування практично не відбувається. Водовідштовхувальні властивості агломерату кварцу посилюються при остаточній обробці - шліфуванні і поліруванні. Тому догляд за готової стільницею дуже простий і мінімальний. Досить періодично протирати м'якою тканиною і промивати з невеликою кількістю неагресивного миючого засобу.

PDF Печать E-mail
( 0 Votes )
 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99