Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати жіночий гаманець

Гроші люблять рахунок, а ще більше люблять дбайливе ставлення до себе. Тому вибір гаманця несе в собі не тільки естетичне, а й матеріальне значення.

Звичайно ж, вибираючи гаманець ми, в першу чергу, підбираємо модель за своїми уподобаннями та дизайну.

У нас вже є деяке уявлення про те, що саме ми хочемо. Залишається тільки вибрати вподобану модель з різноманітного асортименту. А вибрати, повір нам, є з чого.

Зверніть увагу на інтернет-магазин https://varan.in.ua/, в якому можна придбати якісні та стильні жіночі гаманці за вигідними цінами.

На що варто звернути увагу в першу чергу при виборі нового гаманця:

Матеріал

Сучасні гаманці демонструють різноманітність матеріалів від класичних з натуральної шкіри і замша до якісного шкірозамінника.

Останнім часом все більше популярності набирають гаманці зі шкіри екзотичних тварин.

Вибір матеріалу - справа смаку і ціни. Звертай увагу на рядок і якість матеріалу з зовнішньої сторони - саме там гаманець зношується сильніше за все.

Колір

Вибір кольору дуже індивідуальний. Це важливий аспект, від якого буде залежати те, наскільки виразним буде твій гаманець. Чи буде він залишатися в тіні твого образу або ж буде вигідно виділятися, підкреслюючи індивідуальність і оригінальність.

Любителі класики, в основному, віддають перевагу елегантні і стримані темні тони: чорний, коричневий, темно-синій. Гідною альтернативою класиці виступають яскраві кольорові гаманці з різноманітними принтами.

Розмір

Гаманець - це той самий випадок, коли розмір має значення. Тут головне визначитися, який саме гаманець тобі потрібен, і як ти збираєшся його носити.

Якщо ти шукаєш містку функціональну модель, яка могла б послужити заміною клатчу, тоді варто звернути увагу на великі гаманці.

Для тих, хто віддає перевагу компактність і практичність, хто буде носити гаманець в невеликій сумочці -Ідеально варіантом стане маленький гаманець, портмоне або гаманець.

Зверни увагу на якість застібок і блискавок, чим надійніше застібки і блискавки - тим більше ймовірно, що твої заощадження в надійному місці. На окрему увагу заслуговують різні потаємні кишеньки. Якщо такі є - це великий плюс.

Не варто економити на гаманці. Якщо він старий і пошарпаний, то ніяк не принесе багатства. Існує також думка, що такі гаманці відлякують твоє благополуччя. Енергія гаманця повинна притягувати гроші, а не навпаки.

PDF Печать E-mail
( 0 Votes )
 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99