Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Оброблення свинячих туш: що потрібно знати

У багатьох людей в пам'яті склався такий стереотип, що свиняче м'ясо досить жирне і з цієї причини вони часто просто не вживають його в їжу. Але цього робити не варто, так як в складі м'яса свиней не більше 3-х грамів жиру на 100 грамів їх м'яса, а це набагато менше, ніж в м'ясі курки.

Свинина, в загальному, є нежирне м'ясо, яке організм засвоює досить швидко. Жир свинини серця і судин завдає менше шкоди. З свинячого м'яса можна готувати багато різних страв. Але потрібно враховувати, які саме частини туш треба при цьому використовувати. Якщо вас цікавить якісне і смачне мясо свинины, тоді вам варто завітати на сайт ukrprompostach.ua.

Наприклад, для різних видів супів оптимальніше всього брати гомілки і шийні частини, а для приготування відбивних оптимальним вибором стане філе. У наші дні є спеціальна схема для оброблення свинячих туш. Вона в себе включає м'ясне поділ за різними сортами.

Свинина 1-го сорту це, як правило, спинні частини, тобто так звані корейки, а також окосту, грудинки, лопатки і поперекові частини. А ось м'ясо свиней 2-го сорту це - свиной гуляш, рульки, гомілки і шийні частини.

Оброблення свинячих туш передбачає відділення частин з різними подібними властивостями

  • Спочатку свиней в основному обробляють навпіл, а після цього відокремлюють передні і задні частини.
  • Відрізи виробляються по виступах тазових кісток в області крижів.
  • Далі ці частини обробляються.

У передніх частинах відрізається лопатка свиная, а в тому випадку, якщо м'ясо жирне, шпики зрізаються на незначних шарах м'якоті, але не більше 1 см. Від передка залишаються так звані «коробки», які разрубиваются на 2 половинки по хребтів і грудним кісток. Після видалення хребта, від грудинок відділяється спинна частина. Вирішивши купити туші свинини для дилерів, треба пошукати їх на інтернет-сайтах.

Що стосується корейки, від неї відрізається шийна частина. Від задніх частин відокремлюються гомілки, а окости по плівкам діляться на 4 рівні частини. Оброблення свинячих туш, як правило, не має на увазі ліквідацію шкіри, однак її можна і знімати, а далі застосовувати для приготування холодцю.

PDF Печать E-mail
( 0 Votes )
 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99