Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Конкуренція між каналами новин

Багато жителів України, в тому числі політики, зірки шоу-бізнесу і бізнесмени, відкрито заявляють про те, що вони не дивляться телевізор. Говорять про те, що українське телебачення вмирає. І це зовсім не так.

Якщо при таких людях піднімати дуже актуальні теми, наприклад, які передавали недавно останні новини України, то можна буде почути коментарі, які говорять про те, що людина все ж дивився телевізійну трансляцію. Нехай навіть у записі, викладеної в Інтернеті, але дивився. Це свідчить про те, що телебачення навпаки, практично отримало друге життя.

Новий сезон інформації. Що він готує?

Новий інформаційний сезон традиційно починається в кінці серпня - початку вересня. А ще навесні цього року на багатьох каналах України почалася зміна керівної верхівки – менеджерів, власників і команд творців телепрограм. До початку сезону перестановки практично завершилися, і стало ясно видно конкретні результати.

Найголовніша новина – регіональні телеканали активно намагаються зайняти місце центральних. І якщо не зайняти, то хоча б стати на один щабель популярності разом з ними. Причому, на постійній основі.

Наприклад, провінційний ZIK, який змінив керівництво стане віщати останні новини України вже в рамках загальнонаціонального ТБ. А очолила його Наталя Влащенко, відома українська журналістка.

Христина Бондаренко стала новим головним продюсером каналу ATR. За її словами, цей канал стане більш інформативним. В такому ж напрямку буде рухатися і популярний український Тоніс, схоже даний шлях стає модним в нинішньому сезоні. Тепер канал буде носити іншу назву – прямий. І кардинально змінить свою концепцію завдяки новому керівництву. Серед лідерів - журналістів цього каналу такі корифеї як Ганапольський і Кисельов.

Як боротися за глядача і рекламодавця?

В Україні починається новий політичний сезон, а це значить, що всі останні новини України будуть присвячені політичному життю держави. Тому такі відомі канали як Espreso.tv, «24 канал», «Громадське ТБ», «NewsOne», а також багато інших популярних телеканалів, будуть боротися за свого глядача. Більшість каналів буде використовувати для цього традиційні методи мови, але інші – обіцяють здивувати.

Жодне телебачення не обходиться без реклами. І українське теж. Але реклами буде дуже мало, адже від її демонстрації немає великих доходів, а значить нею будуть заповнювати тільки проміжки між програмами.

PDF Печать E-mail
( 0 Votes )
 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99