Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Дизайн інтер'єру в стилі «хай-тек» - головні особливості оформлення

Одним з найбільш популярних стилів, в яких оформляється інтер'єр сучасних квартир, можна назвати «хай-тек». Примітно, що подібний стиль передбачає застосування найсучасніших матеріалів і дрібниць, які є останнім словом техніки. В деякій мірі можна вважати подібний дизайн інтер'єру футуристичним, схожим на сторінки якогось журналу, присвяченого науково-фантастичної тематики. Щоб оформити інтер'єр в цьому цікавому стилі, потрібно дотримуватися деяких правил.

Вибираючи матеріали для оздоблення стін, можна вибрати рідкі або звичайні шпалери або ж сучасними пластиковими панелями. Але обробка в обов'язковому порядку повинна передбачати однотонність і застосування світлих відтінків. Якщо приміщення є просторим, стіни можна оформити в сіро-білих або насичено-сірих тонах. Іноді можна зустріти великі квартири, оформлені в цьому стилі, стіни яких представляються в чорному кольорі. Хочеться відзначити, що дизайн студія kustovdesign.com готова надати широкий спектр послуг в сфері дизайну інтер'єру, в тому числі й розробити вражаючий дизайн загородного дома за доступною ціною.

Якщо хочеться зробити стіни більш фактурними, можна додати абстрактні панно або використовувати фотографії, які повинні бути обов'язково чорно-білими. Крім цього, в якості оформлення стін можуть виступати полістиролові молдинги. Для цього стилю характерно застосування штор, тому краще віддати перевагу роллетам або ж стильним жалюзі. У вітальні можна використовувати штори, але на них не повинно бути малюнка. Може також застосовуватися повністю прозора ткано. Поділ простору здійснюється за допомогою перегородок.

Важливо також знати, що дерев'яні двері ніколи не впишеться в цей сучасний і досить холодний стиль. Краще залишити дверні прорізи відкритими або ж замовити двері з алюмінію або армованого скла. Якщо не хочеться перетворювати квартиру в офіс, замість перегородок можна використовувати акваріуми або стильні двері-купе. Пол можна укласти ламінатом, вінілової плиткою або лінолеумом. У кухні або вітальні підлога може бути представлений дзеркальними наливними підлогами. Можна також прикрасити підлогове покриття вбудованими світильниками. У спальні можна постелити однотонні килими з високим ворсом, прикрашені геометричними малюнками.

PDF Печать E-mail
( 0 Votes )
 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99