Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як орендувати банківську скриньку

Автор: Vladislav
15.01.2016 10:39

Банківські комірки - це металеві бокси для зберігання цінних речей. Осередки володіють різними розмірами, що дозволяє підібрати найбільш відповідний розмір для тієї чи іншої речі.

У банках, де передбачено зберігання в індивідуальних комірках, є спеціальне місце, яке називається депозитним сховищем. Звичайно, сховище добре захищене.

У разі банкрутства, клієнту, який користується осередком, нічого не загрожує. Так як за законом, вимоги кредиторів не зачіпають вміст комірок.

Отже, зупинимося докладніше на тому, як оформити банківську комірку і які обов'язки і права має банк і ви.

Що дозволяється зберігати в банківських скриньках:

• Цінні папери
• Коштовності
• Гроші
• Різні документи
• Антикваріат і предмети мистецтва

Що суворо заборонено тримати в банківській скриньці

• Зброя і різні боєприпаси
• Живі об'єкти фауни і флори
• Хімічні, радіоактивні, вибухові, отруйні, наркотичні та інші речовини, які можуть нашкодити банку і його співробітникам.
• Речі, які не присутні у вільному обігу.

Варто згадати і те, що банк не буде нести відповідальності, якщо вміст комірки буде зіпсований через те, що ваше майно потребує особливих умов зберігання (температура, рівень вологості і так далі).

Договір на оренду банківського осередку

Є два варіанти такого договору, які можна підписувати з банком для того, щоб почати використовувати його осередок.

Найбільш поширеним є договір оренди. Його основна особливість полягає в тому, що ви можете зберігати в комірці будь-які свої цінності. А банк буде гарантувати тільки те, що доступ до осередку не матимуть інші особи.

Друзі сайту: на сторінці http://hyip-helper.com ви можете замовити послуги з розробки інвестиційного проекту під ключ за доступними цінами.

Договір зберігання. Його відмінність від оренди полягає в тому, що банк відповідальний затії речі, які зберігаються в комірці. Для цього крім договору складається опис.

Доступ до банківського сейфу.

Своєю осередком можна користуватися в будь робочий час банку. Якщо є необхідність, то можна обумовити з банком доступ до своїй комірці в неробочий час банку. Для того щоб отримати доступ слід представити банківському робітникові свій паспорт, ключ від комірки і ідентифікаційну картку. Далі у супроводі співробітника вас проводять в сховище і спільно допомогою двох ключів - контрольного банківського і вашого - відкривається осередок. Після чого співробітник банку вас покидає, і ви самостійно можете забрати або покласти свої речі в осередок.

Кожне ваше відвідування депозитного сховища фіксується в спеціальній карті відвідувань і завіряється підписами - вашої і працівника банку.

Зберігати ключ і ідентифікаційну картку слід у відомому лише вам місці. Якщо втратите ключ, то потрібно негайно повідомити про втрату банку. За новий ключ доведеться заплатити приблизно 200 гривень. У деяких з банків є можливість виготовлення дубліката, відразу після підпису договору.

Пам'ятайте, що банківські комірки, без присутності клієнта можуть бути відкриті: якщо є підстави вважати, що в них міститься щось заборонене, а так само на вимогу правоохоронних органів відповідно до чинного законодавства.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99