Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що таке вклад у банку?

Автор: Vladislav
06.12.2015 22:11

У сучасному світі грошові заощадження - це не просто майно, яке можна зберігати. Вільні гроші повинні працювати на свого власника, бути засобом для отримання додаткового прибутку. На сьогоднішній день найбільш поширеним варіантом зберігання коштів є вклад у банку.

Що потрібно знати про банківські вклади

Для успішної безперебійної роботи будь-який банк постійно потребує грошей, які необхідно використовувати в ході фінансових операцій. Ці гроші кредитні установи одержують за допомогою депозитів, тобто вкладів юридичних або фізичних осіб, за які вкладники отримують від банку нарахування у відсотках. Розмір таких нарахувань залежить, насамперед, від рівня авторитету банку. Найбільш відомі і надійні банки можуть дозволити собі встановлювати нижчі ставки за депозитами. Також розмір нарахувань пов'язаний з тим, в якій валюті зроблено вклад: як правило, депозити в рублях припускають нарахування приблизно вдвічі більші, ніж депозити в іноземній валюті.

Внаслідок високої конкуренції в цій сфері, кожен банк прагне запропонувати найбільш вигідні умови для потенційних клієнтів: різні варіанти розміщення коштів, можливість вкладу в декількох валютах, різноманітні періоди виплат, кредитні картки з вигідними відсотками. Також існують депозити до запитання, які повертаються вкладнику в будь-який час на його вимогу, у той час як строкові вклади можуть бути повернуті тільки після закінчення зазначеного терміну.

А при виборі банку, в якому ви плануєте відкрити депозит, слід вивчити відгуки про банк на сайті http://nutsbank.com.ua/, а також проаналізувати рейтинг банку порівнюючи з іншими. Таким чином ви будете максимально застраховані від фінансових ризиків.

Альтернатива банківським вкладом

Отже, розміщення фінансових коштів у банку дозволяє отримати дохід у вигляді процентних нарахувань. Однак прибуток рідко значно перевершує інфляцію та зростання цін, навіть якщо Ви довіряєте свої заощадження маловідомому банку з високими ставками.
Альтернативою депозитам є вкладення коштів у цінні папери або гра на ринку форекс. Ці способи пов'язані з певним ризиком, але і припускають можливість отримання значно більшого прибутку.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99