Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що потрібно знати про розробку мобільного додатку для тварин?

Автор: Таня
16.04.2021 22:02

 
 
Домашні тварини стали невід'ємною частиною більшості сучасних сімей. Адже так приємно прийти додому після важкого робочого дня, і побачити як щиро радий вас зустрічає ваш вихованець. Його виляння хвостом, а також сяючі очі можуть підняти настрій і зняти будь-яку втому. Але, на жаль, в суєті робочих буднів ми забуваємо про звичайні речі пов'язані не тільки з вихованням та утриманням свого домашнього улюбленця, але також й про інші домашні справи. Щоб таких неприємних моментів у вашому житті не відбувалося вірним рішенням буде установка спеціальних мобільних додатків, за допомогою яких ви зможете все встигати.
 
Перейшовши за даним посиланням https://agilie.com/en/services/lifestyle-mobile-apps ви маєте можливість замовити мобільний додаток для домашніх тварин. Для цього необхідно зайти на сайт і залишити свою заявку. Після чого з вами зв'яжеться фахівець компанії і дасть відповіді на всі ваші запитання.
 
 
Даний сервіс став популярний, тому що має певні переваги:
 
  1. поставлені вами завдання вирішуються у визначений термін і з застосуванням сучасних технологій;
  2. надається гарантія на кінцевий продукт;
  3. безперебійний процес тестування для того, щоб отримати продукт високої якості;
  4. сучасний і цікавий дизайн вашого мобільного додатку не залишить вас байдужим;
  5. висококваліфіковані професіонали, які зможуть вирішити задачу абсолютно будь-якої складності.
 
Додатки для домашніх улюбленців можуть включати в себе:
 
  • теоретичні і практичні поради з виховання вашого вихованця. В додатку подано картинки, а також матеріали щодо дресирування вашого вихованця;
  • додаток може містити інформацію про домашнього улюбленця, яка є вкрай необхідна, для його здоров'я. Крім того, що можна налаштовувати повідомлення для прийняття вітамін або ліки, також можна додатково налаштувати повідомлення про відвідування ветеринара або проходження інших планових процедур.

Користуючись мобільним додатком для вашого вихованця, ви тим самим створюєте історію його життя. Вказуючи там все моменти, пов'язані з його досягненнями, а також його станом здоров'я.

 
Мобільний додаток для домашніх тварин - це чудова можливість підтримувати здоров'я свого молодшого члена сім'ї в прекрасному стані.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99