Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати Smart TV приставку?

Автор: Таня
21.03.2021 19:12

 
Медіаплеєр є свого роду системним блоком, який перетворює телевізор в монітор. Він потрібен, якщо ваш телеекран не має функції Smart TV.
 
Медіаплеєр (його ще називають мультимедійним програвачем) відтворює відео- та аудіофайли, транслює контент з зовнішніх носіїв або з інтернету. Звичайно, все це можна отримати, підключивши до ТВ ноутбук або ПК. Однак таке рішення громіздке і не завжди зручний.
 
Розглянемо, як вибрати і купити Zidoo приставку за основними параметрами.
 

Критерії вибору медіаплеєра

Тип

Є кілька різновидів приставок:
 
  • Бюджетні, що не мають можливості підключення до бездротової мережі і без жорсткого диска.
  • Моделі з вбудованим жорстким диском, але без можливості вийти в інтернет.
  • Медіаплеєри, які можна підключити до ПК/ноутбуку через локальну мережу.
  • Приставки, які можна підключити до локальної мережі та інтернету, мають жорсткий диск і підтримують безліч форматів.
 
Найбільш поширеним варіантом є останній тип, бо саме він дозволяє розкрити всі можливості телевізора. Такі плеєри є смарт-бокс - «коробочку», що має жорсткий диск, різні роз'єми, читає різні формати контенту.
 

Відтворення контенту

 
Приставки можуть мати роз'єми для підключення до них USB-флеш-накопичувачів і зовнішніх жорстких дисків. Також деякі моделі читають SD і microSD-карти.
 
Вихід в інтернет здійснюється за модулем Wi-Fi. Але якщо сигнал є слабким, дивитися 4K-контент краще по провідному з'єднанню. Тобто необхідний LAN-роз'єм.
 

Розмір пам'яті

 
Приставки смарт-ТВ володіють оперативною і Flash-пам'яттю. Чим більше обсяг першої, тим продуктивніше медіабокс.
 
Розмір вбудованої (Flash) пам'яті впливає на кількість додатків, яке можна встановити на пристрій. Оптимально 8 ГБ, але якщо потрібно більше, шукайте більш містку модель.
 

Процесор

 
32-бітові двоядерні чіпи з частотою менше 1,2 ГГц підходять тільки для плеєра-брелка. Смарт-боксів необхідний процесор з 4 ядрами і частотою від 1,5 ГГц.
 

Операційна система

 
Більшість смарт-приставок працює на Android. Чим новіший версія, тим більше можливостей у медіаплеєра. Непогано себе зарекомендував Android 8.1, але вже є новіші версії.
 
Android 4.2 і 4.4 вже застаріли, і багато додатків з Google Play їх уже не підтримують.

 

Формати,як підтримуються

 
Сучасні приставки підтримують найбільш часто використовувані формати. Вам напевно знадобляться наступні:
  1. MP4;
  2. MOV;
  3. MKV;
  4. H.265;
  5. AVI;
  6. WMV;
  7. MP3;
  8. WMA;
  9. WAV.
Якщо хочете слухати lossless-музику, потрібен плеєр, який читає FLAC, APE, той же WAV.
 
Якщо у вас 4К-телевізор, смарт приставка також повинна підтримувати такий формат, щоб ви могли дивитися контент в цій якості.
 

Управління

 
Деякими моделями приставок можна управляти через смартфон. Для цього необхідно завантажити додаток з Google Play.
 
Пульт медіаплеєра можна запрограмувати на управління основними функціями телевізора. Це зручно, тому що можна одним пультом управляти відразу всією системою.
 

Висновок

 
Хороша приставка смарт-ТВ повинна мати Wi-Fi і роз'єм LAN, продуктивний процесор і підтримку великого числа форматів, а також 4K-дозвіл. Перед тим, як купити андроїд приставку, зверніть увагу на наявність необхідних роз'ємів, щоб ви могли підключити носії.
 
 
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99