Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Поради щодо вибору спецодягу

Автор: Таня
02.03.2021 23:06

 
 
Безпека праці - найважливіший фактор життєдіяльності будь-якого підприємства. Грамотно підібраний спецодяг значно зменшить травмонебезпечність. Зараз спецодяг шиється за всіма нормами, а також виглядає вельми приємно. Тому його придбання, це професійний підхід до безпеки праці.
 

Функції спецодягу

 
Яким б гарним не був спецодяг, його головна функція - захист від негативного впливу зовнішніх факторів, гарантія комфортних умов для плідної праці. Також важливі зносостійкість і легкість відмивання спецодягу. Відповідно до спеціалізації працівників вимоги до спецодягу змінюються. Наприклад, лікарям необхідний спецодяг, що захищає від потрапляння крові та інших рідин на шкіру.
 
Вся спецодяг поділяється на такі види відповідно до свого призначення:
 
  1. захист від бруду і механічних впливів;
  2. захист від води і шкідливих рідин;
  3. захист від токсинів;
  4. захист від надмірно високих або надмірно низьких температур та іншого.
 

Правильний підбір спецодягу

 
Якщо ви шукаєте високоякісний спецодяг, рекомендуємо вивчити наші корисні поради, які можуть допомогти з вибором і перейти на сайт магазину Спецназ вже зараз:
 
  • Спецодяг повинен задовольняти вимоги нормативів. Якщо виробник не надає сертифікати, то варто подумати про якість пропонованої спецодягу.
  • Спецодяг повинен виготовлятися з сумішевих або високоякісних натуральних тканин. Можливе застосування синтетичних матеріалів. Для захисного спецодягу часто застосовуються різноманітні просочення/покриття, що поліпшують тканинні властивості.
  • Якісна робочий спецодяг містить мінімальну кількість прикрас і непотрібних елементів. Всі кишені/застібки повинні нести будь-яку функцію.
  • Спецодяг - якась візитна картка компанії, а тому повинна бути приємною для очей. Звичайна роба незрозумілою забарвлення здатна скласти погану думку про підприємство. Особливо це відноситься до тих компаній, чиї працівники контактують з потенційними клієнтами.
  • При підборі спецодягу рекомендується брати до уваги думку ваших працівників. Якщо співробітника влаштовує спецодяг, він в цілому відчує себе комфортніше.
  • Переконайтеся також, чи є можливість нашивки на спецодяг логотипу. Як правило, компанії використовують таку можливість. Крім цього, проводиться нанесення логотипу трафаретного печаткою по тканині, вишивкою, фольгуванням і іншими методами.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99