Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чому варто замовити піцу з доставкою?

Автор: Ruslana
26.02.2021 09:23

Піца завжди вважалася популярною їжею. Особливо коли ви хочете порадувати своїх гостей, перекусити на роботі чи просто не турбуватись і думати, що ж приготувати на вечерю.

Замовити піцу з доставкою додому чи в офіс дуже легко. Просто виберіть відповідний варіант із тих, що пропонує доставка піци Lа П'ЄЦ https://lapiec-pizza.vn.ua/. Вам привезуть її менше ніж за пів години, тож цей час ви можете присвятити собі чи доробити потрібні справи.

Насолоджуватися відпочинком легко, коли є доставка їжі. Ви можете замовити піцу, салати й напої, заощадивши при цьому час і навіть гроші. Наприклад, на сайті https://lapiec-pizza.vn.ua/ постійно діють вигідні акції. Якщо заберете замовлення через самовивіз, то отримаєте 20% знижки. Вирішили перекусити разом із колегами? З понеділка по четвер замовляйте 2 піци – і отримуйте третю в подарунок.

Які ще переваги замовлення їжі?

  • У багатьох виникає питання: навіщо замовляти піцу в службі доставки, якщо її можна зробити вдома? Відповідь проста: смачна піца з піцерії готується професійними кухарями за унікальним рецептом із високоякісних інгредієнтів. Зокрема, у Lа П'ЄЦ і зовсім випікають її у печі на дровах за традиційною італійською рецептурою, що неможливо зробити в домашніх умовах.

  • Кухарі проходять спеціальну підготовку. Вони приємно здивують клієнтів якістю страви ще й тому, що постійно дотримуються особливого рецепта. Безумовно, це покращує смак продукту.

  • Вдома ми звикли додавати до піци все, що знаходимо в холодильнику. А в піцерії використовуються лише високоякісні інгредієнти, які ретельно перевірені. Тісто замішується вручну, воно ніколи не заморожується, тож ви отримаєте свіжу, смачну та корисну їжу. Вважається, що секрет хорошої піци полягає у приготуванні тіста. Саме досвідчені піцаойло Lа П'ЄЦ опанували цю майстерність.

  • Смачна піца, замовлена ​​з доставкою, дозволяє вибрати необхідні інгредієнти, які кухар додасть за запитом. Це лише покращує смак продукту.

Замовлення піци додому має багато переваг. Не обов’язково мати піч і бігати по магазинах і витрачати власний дорогоцінний час. Доставка пропонує можливість вибрати страви потрібного розміру, які відповідають усім смаковим уподобанням. Кожен зможе спробувати відразу кілька видів піци.

І, головне, вам не потрібно вставати з дивана – достатньо зателефонувати чи зайти в інтернет, оформити замовлення й уже за пів години насолоджуватися смачною стравою. Lа П'ЄЦ також має зручний додаток для смартфона, який полегшує процес замовлення.

Вибираючи піцу з доставкою, ви завжди отримаєте її гарячою та ароматною. Зустрічі з друзями, приїзд родичів, дні народження, радісні події в офісі, невелика корпоративна вечірка на природі чи просто невдалий день для відволікання уваги – все це причини замовити піцу. Збережіть свій час і заощаджуйте гроші разом із пропозиціями від Lа П'ЄЦ.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99