Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Дитячий ЛОР: як вибрати?

Автор: Таня
24.02.2021 21:25

 
Дитячий ЛОР повинен володіти не тільки кваліфікованими знаннями у своїй області, а й додатково володіти психологічними навичками в спілкуванні з дитиною. Сьогодні дуже багато фахівців в державних і приватних клініках, як же вибрати фахівця, який поставить точний діагноз, призначить ефективне лікування і буде по-справжньому компетентним?
 
Ось на які критерії варто звернути увагу при виборі дитячого ЛОРа:
 
  1. Знання сучасних методик. Тут неважливо, чи є великий досвід у лікаря або це молодий спеціаліст. Хороший отоларинголог використовує сучасні способи виявлення патологій, застосовує нові методи лікування, вміє використовувати нове обладнання, яке зараз є набагато більш щадним для пацієнтів. Медицина не стоїть на місці, і молоді лікарі застосовують більш дієві сучасні препарати, які мають менше побічних ефектів і протипоказань.
  2. Довірливе ставлення. Тільки уважний і чуйний лікар може забезпечити комфортні взаємини між ним і дитиною в період лікування. Емоційний контакт дуже важливий, якщо він встановлений, маленькому пацієнтові буде простіше довіритися лікаря і розповісти, що його турбує.
  3. Лікарські навички і кваліфікація. ЛОР повинен володіти всіма необхідними навичками для діагностики захворювань у своїй сфері і лікування. Практикуючий отоларинголог вміє промивати мигдалини, видаляти сірчані пробки, витягувати сторонні предмети з носового проходу.

Якщо ви хочете записатися на консультацію до кваліфікованого дитячого ЛОРа, то радимо перейти за посиланням https://inlor.com.ua/specialities/otolaryngology-for-children/ вже зараз.

 
Спеціаліст досконально знає систему ЛОР-органів і вміє користуватися спеціальним обладнанням та інструментами для проведення різних маніпуляцій. Лікар зобов'язаний кожні п'ять років проходити процедуру переатестації і підтверджувати свою кваліфікацію. Додатково хороший фахівець відвідує семінари, проходить курси для удосконалення методик, знайомиться з новітніми розробками і препаратами.
 
Переваги в роботі дає вчений ступінь, такі лікарі мають величезний досвід і високу кваліфікацію. Можна без жодних вагань звертатися за допомогою до практикуючих кандидатам і докторам наук.
 

Коли потрібна допомога ЛОРа?

 
Перш за все здоров'я дитини залежить від його батьків. Дуже важливо відразу ж звернути увагу на тривожні симптоми і відвести малюка до лікаря. Це може бути:
 
  1. утруднення дихання;
  2. скарги на відсутність нюху;
  3. сонливість дитини, погіршення пам'яті;
  4. хропіння, нехарактерні звуки носом уві сні;
  5. скарги на болі в вухах, зниження слуху;
  6. кровотеча з носа або вуха;
  7. припухлість обличчя;
  8. осиплість, почервоніння горла.
 
Огляд лікаря не займе багато часу, але ви будете точно знати, що відбувається з вашим малюком, чи варто хвилюватися, і які є способи лікування. Своєчасна постановка діагнозу і вжиті заходи сприятливо вплинуть на успіх терапії без хірургічного втручання. Усунення хвороби на ранній стадії дозволить не перейти патології в розряд хронічних.
 
Ви можете записатися на прийом до наших лікарів, які мають багатий досвід в роботі з дітьми та постійно підвищують свою кваліфікацію. У нас є відділення функціональної діагностики і власна лабораторія, оснащена інноваційним медичним обладнанням, тому ми гарантуємо швидке виконання аналізів, проведення досліджень і точність результатів.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99