Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


AltCoinLog запрошує до світу цифрової економіки та технологій блокчейн

Автор: Vladislav
23.02.2021 23:29

Український сегмент інтернету налічує небагато ресурсів, присвячених професійній інформації стосовно криптовалют і цифрової економіки. Привертає до себе увагу AltCoinLog — портал, присвячений висвітленню тем криптовалют, блокчейна і технологій De-Fi.

 

Професійний погляд

AltCoinLog створений командою однодумців, прихильників всебічного впровадження технологій блокчейна до повсякденного життя, їхнього розповсюдження в цілому світі. Співробітники порталу відстежують новини світу цифрових технологій, процеси всередині індустрії, спілкуються шляхом інтерв'ю з визначними представниками цієї спільноти, висвітлюючи їхнє бачення розвитку цієї сучасної галузі економіки.

Навчання трейдингу

Ще однією родзинкою AltCoinLog є навчання в університеті трейдингу на криптовалютних біржах. Новачки отримують вичерпні відомості щодо платних та безкоштовних курсів, основ трейдингу, технічного аналізу, стратегій та психології торгівлі на біржі.

Інтерфейс

Сайт простий та зручний у користуванні. Нову інформацію розміщено на головній сторінці порталу та у відповідних його розділах.

Користувачі можуть знайти наступні розділи порталу:

• Новини. Тут висвітлено останні події, новини і заходи світу криптовалют.

• Блокчейн. Розділ розповідає про переваги та недоліки різних блокчейнів, огляди глобальних мереж, особливості їхнього функціонування, практику інтеграції блокчейна до окремих проектів та багато іншого.

• БІткойн. Розділ містить відомості про першу серед криптовалют, поточні події в мережі BTC, особливості користування, оцінку прибутковості інвестицій, аналітичні матеріали.

• Ефіріум. Новини цієї екосистеми, свіжі технології, динаміка застосування, нові проекти та багато іншого.

• ICO. Аналітика стосовно нових проектів, дорожних мап, перспектив розвитку та прогнозованої вартості токенів.

• Майнінґ. Розділ всебічно висвітлює майнінґ  за допомогою відеокарт або ASIC. Огляди програм для майнінґу, налаштування відеокарт, прогнози прибутковості видобуваних монет, технології охолодження та інші питання, присвячені майнінґу, приміром, як до нього ставиться закон у різних країнах.

• Інвестиції. Один з найцікавіших розділів порталу. Висвітлює можливості і варіанти вкладень в цифрові активи: від класичних криптовалют до токенів De-Fi проектів.

• Інтерв'ю. Тут можна прочитати висловлювання та пряму мову відомих у спільноті криптовалюти людей з приводу розвитку різноманітних проектів, майбутнього криптовалюти та інших питань.

• Новачкам. Цей розділ присвячено тим, хто щойно входить до світу криптовалют. Новачки знайдуть тут докладні настанови та описи роботи з торговими додатками, криптовалютними біржами та гаманцями. Розділ містить огляди окремих монет, сервісів для стейкінґа децентралізованих додатків. Кожен новачок знайде тут для себе безліч цікавого та корисного.

 

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99